anonymusss isimli üyenin son içerikleri

1. anonymusss

Papara alternatifi öneri

Hiç uğraşamam sürekli birisi kapanıyor velimle gidip YapıKredi çocuk hesabı açtım bence en iyisi bu.
  2. anonymusss

İyi ve güvenilir Minecraft Launcher önerisi?

Gamepass aboneliğim varken ATlauncher ile oynuyordum. Gamepass 600₺ olduktan sonra almamaya başladım. O zamandan beri SKlauncher kullanıyorum. Arkadaşlarla modlu server açıp oynuyoruz falan. ATlauncher'da oynayacağım sürüme "add mods" kısmından siteyle, dosyalarla uğraşmadan mod koyabilip...
  3. anonymusss

Papara alternatifi öneri

papel açtım ama iyi gelmedi arayüzü falan hata veriyo hep sipay hesabı açtım veli onayıyla iyi gibi duruyo iyi midir??
  4. anonymusss

Papara alternatifi öneri

onaylı hesap için 18yaş üstü gerekiyor ama hallederim belki başka alternatif olmassa
  5. anonymusss

Papara alternatifi öneri

banka hesabını düşüniyim ama papara alternatifi varmı 1762009892 güvenli mi papel 1762009904 o çok kısıtlıyo ama bakcam 1762009952 18 yaş altı banka hesbı açılabiliyor mu hiçbirşey bilmiyorum nasıl oluyor
  6. anonymusss

Papara alternatifi öneri

14 yaşındayım. Kapanana kadar Papara kullanıyordum. Papara'daki gibi kart ücreti olmayan, Papara'daki özelliklerin olduğu ve uygulama arayüzü güzel bir şey lazım. ATM'den para yatırıp çekme, online harcama vs. Var mıdır iyi bir alternatif? IBAN olsun. Sipay , papel ve nays duydum nays çok...
  7. anonymusss

Kış indirimlerinden ne alınır

yav ne alaka rdr2 almayı düşünüom
  8. anonymusss

Red Dead Redemption 2 alınır mı?

1.si ne peki ?
  9. anonymusss

kendi sitesinden rdr2 de alabilirm ama bilmiyorum +18 içerik varmı yokmu söylerseniz güzel olur
  10. anonymusss

epic ve steam e güzel kış indirimleri geldi. sizce ne almalıyım(+18 içerik veya aşırı derecede kan olmasın lütfen) spiderman oyunlarından birini ya da forza 5 almayı düşünüyorum hangisi daha iyi daha iyisi varmı benim alabileceğim
  11. anonymusss

30 euro limit vergi dahil mi

tamam teşekkürler
  12. anonymusss

30 euro limit vergi dahil mi

temudan ürün alırken seepet 30 euroyu geçmiyo ama vergi eklenince geçiyo gümrükte kalıyomu yoksa vergi dahil değilmi
  13. anonymusss

Yeelight w3 alcam mobifont güvenilir mi?

yeelight w3 almak istiyorum. akakçeden fiyatlara baktım mobifon diye bir satıcı aüreticiden daha ucuza satıyor ve tüm platformlarda satıyor ucuza sattığı için emin olamadım güvenilir mi burdan alabilirmiyim
  14. anonymusss

Rgb led ampul önerisi

karar verdim
  15. anonymusss

Rgb led ampul önerisi

odam için rgb ampul led istiyorum ama ya kumandası olsun telofondan olmasını istemiyorum. çok pahalı olmasın ama bozulcak dandik bi mal da olmasın. Teşekkürler. bütçe 500 veya civarı olsa iyi olur [varsa daha ucuzda olabilir :) ]
Geri