Gamepass aboneliğim varken ATlauncher ile oynuyordum. Gamepass 600₺ olduktan sonra almamaya başladım. O zamandan beri SKlauncher kullanıyorum. Arkadaşlarla modlu server açıp oynuyoruz falan. ATlauncher'da oynayacağım sürüme "add mods" kısmından siteyle, dosyalarla uğraşmadan mod koyabilip...
banka hesabını düşüniyim ama papara alternatifi varmı
1762009892
güvenli mi papel
1762009904
o çok kısıtlıyo ama bakcam
1762009952
18 yaş altı banka hesbı açılabiliyor mu hiçbirşey bilmiyorum nasıl oluyor
14 yaşındayım. Kapanana kadar Papara kullanıyordum. Papara'daki gibi kart ücreti olmayan, Papara'daki özelliklerin olduğu ve uygulama arayüzü güzel bir şey lazım. ATM'den para yatırıp çekme, online harcama vs. Var mıdır iyi bir alternatif? IBAN olsun. Sipay , papel ve nays duydum nays çok...
epic ve steam e güzel kış indirimleri geldi. sizce ne almalıyım(+18 içerik veya aşırı derecede kan olmasın lütfen) spiderman oyunlarından birini ya da forza 5 almayı düşünüyorum hangisi daha iyi daha iyisi varmı benim alabileceğim
yeelight w3 almak istiyorum. akakçeden fiyatlara baktım mobifon diye bir satıcı aüreticiden daha ucuza satıyor ve tüm platformlarda satıyor ucuza sattığı için emin olamadım güvenilir mi burdan alabilirmiyim
odam için rgb ampul led istiyorum ama ya kumandası olsun telofondan olmasını istemiyorum. çok pahalı olmasın ama bozulcak dandik bi mal da olmasın. Teşekkürler. bütçe 500 veya civarı olsa iyi olur [varsa daha ucuzda olabilir :) ]