anormalpersonme_ isimli üyenin son içerikleri

1. anormalpersonme_

Yardım 2. El M.2 SSD Alınır mı

mecbur kalıyoruz naapak :(
  2. anormalpersonme_

Kasım Ayı İndirimlerini Beklemelimiyim?

Ben de R7 5800X3D almayı düşünüyorum ne yapsam bilmiyorum 2. el mi yoksa indirim beklemek mi emin değilim ama bekleyeceğim gibi görünüyor şimdilik acelem yok çünkü R7 3700x var gayet iyi zaten şimdilik sadece AM4 ü fullemek istiyorum.
  3. anormalpersonme_

❌İndirim Bitti! Casio Mtp-V001gl-7budf Erkek Kol Saati 1005 TL

Çok güzel söylemişsin Allah razı olsun senden, amin amin amin. :D
  4. anormalpersonme_

🔥İndirim Antec Nx200m Matx Mini Tower Kasa 1790 TL

ben çok kararsız kaldım şimdi, sizce aerocool marka eski (psu monte yeri yukarda "D ) bir kasam var içinde yedek sistem var, arada bir kardeşlerim oyun oynuyor, ayrıca yan panel kırık kötü duruyor almak mantıklı olur mu ya da bu kasa ile kalsın mı, kasa içinde fanlar var ona takarım sıkıntı...
  5. anormalpersonme_

2009 Subaru İmpreza 1.5 (107 Bg) Vs 1998 Honda Civic 1.4 İ S (90 Bg)

efsane kasa efsane tavsiye efsane profil :)
  6. anormalpersonme_

🔥İndirim Havit Gamenote Kb870l Beyaz Mekanik %100 Blue Switch Klavye 629 TL!

Bu klavye bir tık sıkıntı ya, tuşlar algılamıyor bir süre sonra, genel mi bilmiyorum bende olmuştu, ama metal kasa bir klavye bu kadar sıkıntılı olmamalı.
  7. anormalpersonme_

Oyundayken Uyku Moduna Aldım Şimdi Bütün Oyunlarım Kasıyor Drop Giriyor

Peki ayarları düşürüp denedin mi, termal bir sıkıntı var diyeceğim de yeni sistem, sadece ram darboğaz yapabilir o da aşırı değil.
  8. anormalpersonme_

En Fazla 20 Bin TL Laptop Önerisi ?

2. el önerebileceğim tek laptop thinkpad olur, t480 veya amd li x13 ler sağlam ve yenilenebilirlik açısından iyiler, amd ryzen 5 pro işlemcili bulsan pilden ödün vermeden oyun da oynatır, 3500 serisinde 1gb vram var, 4650u olması lazım o daha yeni ve 500 mb neredeyse mobil vram var, yine sana...
  9. anormalpersonme_

25-35k Arası Telefon Önerisi

Keyfince bir cihaz al, yaşayacağın fark çok muazzam olacak, eski olduğundan(depends) geçeceğin telefonda performans farkı zaten belirgin olacak, ben olsam kamera odaklı bir cihaz alırım, çünkü performas bakımından zaten herhangi bir cihaz tatmin edecektir, gerisi tamamen sana kalmış, güncel...
  10. anormalpersonme_

2. El Ekran Karti Alip Dolandirildim

ben de 5700 xt almak istiyordum vaz geçip daha yeni bişi almak istedim uyguna bulunca da b580 aldım umarım kartın düzelir veya satılır, hakkında hayırlısı kral.
  11. anormalpersonme_

50 Bin TL Civarı Telefon Önerisi

Şu an kullandığınız cihaz nedir, android mi ios mu?
  12. anormalpersonme_

Samsung Serverları Kayıtları Açıldı‼️

yani bir serverde kayıt yapılırken telefon sayısı fazla olmalı, buna bağlı serverlerde problem çıkabilir, ayrıca telefoncular arkasına durmaz. sistemin tam oturduğundan emin olmak gerekli.
  13. anormalpersonme_

Samsung Serverları Kayıtları Açıldı‼️

ama çok sorunlu 1 pc de 40 50 telefon olmalı ve kalıcılığı garanti değil, para vermeden önce iyice oturduğundan emin olmak gerekli...
  14. anormalpersonme_

16 Ram 7500f mi Yoksa 32 5700/5800x3d mi?

Bende de R7 3700x var ve 32 gb 3600 ram im var ben 5800x3d düşünüyorum, bu sistemi satıp hayatta ddr5 e geçmem, yeterli geliyor çünkü, ayrıca geçersem sıfır geçmek istiyorum ve high en bir pc toplamak istiyorum ona da şimdilik param yetmez :) Arc B580 var bu arada.
Geri