Acma kapama tusu kızılötesi olarak calısıyor. Aldıgınız kumandada kızılötesi varsa tuş programlamaya izin veriyor olması lazım. Böylece kendi kumandasından tuşu kopyalayıp kullanabilirsiniz. Yoksa projeksiyon uzerinden ya da kendi kumandasından actıktan sonra bluetooth ile kullanabilirsiniz sadece.
Merhaba. Butcenizin biraz uzerinde ama Ttec Dynamite Quattro 40W tavsiye ederim.
hy320 ile bluetooth ses gecikmesi yok. isterseniz aux girisi ile kablolu da kullanabilirsiniz. sarj olurken calısabiliyor. kucuk ve gucsuz bir hoparlor degil kesinlikle. sarjı da cok iyi dayanıyor. sonradan bir tane...
hy300 native olarak 720p, yani kaynak ne olursa olsun yansıtabilecegi max 1280x720 cözünürlük.
4K destekliyor demek, 4K kaynaktan görüntü verildiginde 4K yı 720p ye cevirerek yansıtabilecek islemci gucune sahip demek. Sanırım 4K 30Hz destekleyebiliyor cihaz hic denemedim, pek bir anlamı da yok...
Merhaba, bence mümkünse iade talebi oluşturun zaman kaybetmeden.
Şansınızı denemek istiyorsanız içini açın, aşağıdaki vidyoda dk 2:23 teki gibi fanı hafif ittirince düzelebiliyormuş.
lisans işini cözemedim, maalesef 480p netflix vs
1711704949
5k ya byintek x25 öneririm, su anda indirimde. HY serisinden daha iyi bir cihaz.
https://www.amazon.com.tr/BYINTEK-Projekt%C3%B6r-Otomatik-odaklama-PowerPoint/dp/B0CFV9PRCH
2. gonderdiginiz p30 daha iyi diyorlar genelde. kasası daha saglam, hoparloru daha yuksek sesli ve ısıgı daha kuvvetli. Ayrıca daha genis acı goruntu veriyor diye biliyorum. android sürümü ya da arayüzü farklı sanırım.
1711375676
merhaba aynı durumu hy320 de yasıyorum. cozebildiniz mi ?
benim araştırmama göre hy350 digerlerinden 10 derece kadar daha sıcak calısıyor ve sıcaklık sebebiyle ekranda lekelenme sorunu yasayan daha cok.
ben hy320 den cok memnunum. aliexpress de su anda indirim var. hy320 67.5 dolar, 5 dolar da kupon veriyor. vergi, kargo dahil 100 doların altında...
Cihazı daha hic acmadım, belki açan arkadaşlar yardımcı olabilirler. Prizma gibi bir parça ve ara camlar var onların da yönü olabilir. Düzelmiyorsa da vakit kaybetmeden ucret iadesi isteyin bence.