Cezanın bu mükemmel şarkısının baaşında müthiş bir tını var bu tını bir baika parçanın tınısındaan alınmış ama hangi parça olduğunu bilmiyorum varsa bilen yardımcı olursa çok mutlu olurum
4070Tİ S x R7 7800X3D ikilisini kullanıyorum.
Monitör 1080 olması dolayısıyla oyunları 1080'de açmak zorunda kalıyorum.
GTA5'i full ayarlarda oynarken bile 50-55 dereceyi görüyor...
Ve ekran kartının hedefi 65 derece olarak hedefleniyor ayrıca en garibime giden şey fanlar genel olarak ya hiç...
Merhaba.
16 yaşındayım. 183boyunda 98 kiloyum
4 Gün önce çok eski bir alışkanlığım dolayısıyla 1 dal sigara gömdüm.
Bugünse yaklaşık 1.5 aylık diyetimi bozarak saat 17.30 suları bir litre kola ve 4 tako gömdüm.
Saat 19.30 suları basketbol oynadım ve arkadaşlarla eve geçtik.
evde 3 kişi oturmuş...
Aldığım sistem henüz 10 günlük bile değil rtx 4070 ti s x ryzen 7 7800x3d kullanıyorum ve tüm ayarları 1080p'de maxlayınca her şey çok iyi gidiyorken bir anda drop falan giriyor çok sinirim bozuluyor bu normal mi??
ram dokayısıylada olabileceğini hesaba katıyorum ama emin değilim 1x 16gb ram...
İtopyadan hazır sistem aldım montajı itopya yapacak fajat elime geldiğinde anladığım kadarıyla direk windows ana ekranı açılmayacak.
Ne yapmalıyım nelere ihtiyaç duyarım nasıl zorluklar beni bekler?
Yardımcı olurmusunuz
Bu kasanın içündr dahili olarak gelen pover supply kaliteli mi güvenlik sistemleri yeterli mi?
Elektirik problemleri olan bir bölgede kalıyorum bu sebepten parçalarımın zaraat görmemezi için çok önemli cevaplarsanız çok mutlu olurum
Dostum iki farklı laptop'un ekran kartı herzaman aynı değildir watt değerleri frekansları vs. Çok şey dğişir.. ayrıca muhtemelen sıcak bir memlekette az hava alan bir mekanda oynuyorsundur diye tahmin ediyorum..
Ayrıca iç temizliğidr yapmak çok mühim..
Yardımın için çok teşekkürler dostum ama maalesef bu sistemi alamam çünkü taksitle alacağım ve bu önderdiğin bilgisayar 12 ay taksit yapılınca 103k olurken aldığım pc 85k oluyor ☺️