ansibalavida isimli üyenin son içerikleri

1. ansibalavida

Boyum dik bir yerde daha uzun oluyor

ayaklardan kaynaklıdır kanka düz zemin önemli
  2. ansibalavida

Bu gün gözümün önünde madde ticareti yapıldı

olmaz o zaman bir şey
  3. ansibalavida

Tarihi geçmiş biber gazı kullanılır mı ?

deneme aga deniceksen acık alanda dene sokakta cok fena bişey o
  4. ansibalavida

Boyum dik bir yerde daha uzun oluyor

ne demek istedigini anlamadım tam
  5. ansibalavida

11. Sınıfa Geçerken TYT 2022 Netim

geçmiş olsun 50k geldi sana yksde 1658350387 moderetorler yine bilip bilmeden uyarı puanı atmadan söyleyeyim ne kadar 9 10da cok calısan obp kasan vardıysa %90ı 30 50k yaptı
  6. ansibalavida

Motosiklet satın alma önerisi?

saglık sigortan motoru karsılamıyor 1658333130 abi öyle dozunda bırakınca kaza olmuyor diye bir şey yok ki kasko yaptırmadıgın sürece motorun hasarını cebinden karsılarsın kasko desen ek masraf bence iyi düşün
  7. ansibalavida

Bilgisayar Müh. Üniversite Önerisi

düdük ben de onu diyorum adama pc yazınca sorun ediyorsunuz sonra Kyı sorun edince kırk takla atıyorsunuz
  8. ansibalavida

değil sen sert aglıyosun 1658330093 tdkya göre K diye bir kullanım yok 1658330337 hayır adamın yazımında bir şey yok durduk yere hem laf atıyorsunuz sonra bi de kendi yazımını dogrulamak icin 40 takla atıyosun yazık sana..
  9. ansibalavida

Motosiklet satın alma önerisi?

kanka iyi güzel de o şekilde motor almak cok mantıklı değil bütün paranı motora yatırıyorsun allah korusun basına bir şey gelirse hasarı karşılayamazsın
  10. ansibalavida

fa türkçe konusuyoruz fark ettiysen 1658328857 türkçe konusurken k kullanmayacak kadar tdk değilseniz adama yazımı hakkında toxiclik yapmamalısınız xd
  11. ansibalavida

K bini ifade etmiyor
  12. ansibalavida

yolda 10k para buldum

değil
  13. ansibalavida

değil aglıyosan düzgün yazxsaydın hiç bir şey ifade etmiyor k yazman 1658272345 adam pc müh yazınca anlamıyon sanki gelmişin kyı savunuyon saka mısın xd
  14. ansibalavida

ya bos bos konusuyon 15k da 15.000 demek değil madem ya on beş bin yaz ya da 15.000 yaz
Geri