Dostlar selamlar,
Asus TUFF FX507ZU4-LP050W-GAMING Laptop için SSD ve RAM takviyesi yapmak istiyorum.
Halihazırda 500GB SSD ve 8GB RAM bulunuyor. Varolan SSD nin yanına 1TB ekleme yapmak istiyorum. Fakat cihazın kağıt üstünde bilgilere baktığımda ikinci bir slota sahip mi anlayamadım, varsa da...
Teşekkürler hocam sağolun, şimdi incelediğimde fiyatlar binmeye başlamış onu farkettim. Bir an önce alsam iyi olacak. Ekran kartı için ikinci el bakmaya karar verdim fakat onu biraz ertelemek durumunda kalıcam sanırım. Başlangıç için idareten bir ekran kartı almayı düşünüyorum.
Bu sistem de güzel hocam teşekkürler, faiz oranlarına bakıp kafama yatarsa şans verebilirim
1732969394
hocam gpu olmadan sistemi kullanamam diye biliyorum, o yüzden sordum, ikinci el bi gpu alana kadar beni idare eder diye düşünüyorum
haklısınız hocam o konuda da biraz sığ bilgiye sahibim, render alırken bellekte sorun yaşamamak için yüksek vram gerekiyordu sanırsam, ama tabi ki çok da detaylı bilgiye sahip değilim :) , teşekkür ederim
1732968563
kesinlikle hocam, onun dışında amd'nin dahili gpuya sahip olan işlemcileri...
benim ihtiyacım olan vram en az 4GB, rx 580de de 8GB ı görünce bi yükseldim fakat çoğu sanırsam 2.el çıkışlıymış. Aynı paraya sıfır ne alınabilir ona bakmam lazım, arkadaş intel gpu önermiş ama onlar da 7k fiyatı vardı sanırsam
1732968149
benim de aklımın bi köşesinde o var, arkadaşların...
Merhabalar, iş yerinde kullanacağım, ara sıra ürün renderları alacağım, beni çok yavaşlatmayacak bir sistem toplamaya çalışıyorum. Bir süredir kafa patlatıyorum fakat işin içinden bir türlü çıkamadım. Nakit para olmadığı için olabildiğince düşük faizli taksitle sistemler baktım. Çoğu sitede eski...