antakya döner isimli üyenin son içerikleri

1. A

13 mini mi se 2022 mi daha mantıklı

Se 2022 12 k kutu fatura mevcut 86 pil yanlarda ufak cizij var sadece Iphone 13 mini takasta yd mi 11 t + 18.5k 87 pil kutu fatura yok Faturasi olmiyan cihaz Alınır mı? emin olamadim Arada yaklasik 12 13 k bir fiyat farki var sizce degermi ikiside ayni islemciye sahip kamera olarak youtubedaki...
  2. A

Sizce hangisini almaliyim

Hocam fazla vaktinizi aldim ama son olarak şunu sormak istiuorum ip 13 mini ve se 2022 arasinda 12 k fark var se 2022 kutu faturasi var ekstra olarak ikisindede ayni islemci var ikiside ayni yila kadar guncelleme alcak kamerasi ben fotograf cekinen biri olmadigim icin se dahi yeterli olur ekran...
  3. A

Hocam ip 11 değil , mi 11 t ve yd cihaz ama telefoncu oldugu icin alacagim kisi piyasadan 1 2 k asagi rakam verdi ister istemez
  4. A

13 mini icin o fiyat nasil 25 k mi 11 t yd 128 verince 20 k olcak
  5. A

Hocam android istemiyorum ikinci el 13 mini nasil olur 25 k 128 gb pil 87 hatasiz ama fatura kutu yok takasta 11 t 128 yd verince 20 k ya gelecek mantıklımı
  6. A

Oncelikle bu olay ile ilgili fazla konu actim kusura bakmayın en sonunda secenekleri 2 ye indirgedim fikrinizi belirtirseniz sevinirim 1. Secenek iphone se 2022 64 gb degisen yok pil 86 2. Seçenek iphone 12 mini 64 gb yenilenmiş 12 minide 6 taksit var aylik 3100 e gelcek se icin ise kredi...
  7. A

İPHONE SE 2022 ALİNİRMI

2020 mi yoksa 2022 mi
  8. A

İPHONE SE 2022 ALİNİRMI

Kuçuk ekran istedigim sey zaten bataryada cok disari cikan biri degilim 1734882161 Deji takilmadan once kac saat gidiyordu ortalama
  9. A

İPHONE SE 2022 ALİNİRMI

Cihaz se 3. Nesil siyah pil 86 degisen yok 64 gb fiyat 12.500 tl nasil sizce Alınır mı? acikcasi ben se 2020 dusunuyordum ama 5 k farka 2 sene fazla guncelleme ve a 15 bionic gibi bir islemci cok cazip geldi
  10. A

HANGİ TELEFONU ALMALIYIM

Samsung a 15 256 gecmiste 11 t x 3 pro gibi cihazlar kullandigim icin hic isinamadim buna ama bunda bile 64 gb dolu degil ipadde verilerim fotograf cok cekinmem oyun oynamam telefondan
  11. A

HANGİ TELEFONU ALMALIYIM

Sadece batarya için acilmis anladigim kadariyla se 3 64 gb suan 13 k 12 mini dedigim halde batarya degismis kasa ekranda cizikler var harici degisensiz 12 k deji takilmis aslinda o benim icin daha iyi deji yanlis bilmiyorsam guclendirilmis oluyor ama icinin acilmis olmasida sıkıntı yaratabilirmi...
  12. A

HANGİ TELEFONU ALMALIYIM

12 k ya Alınır mı? tek degisen batarya ama kasa ve ekranda cizikler var
  13. A

HANGİ TELEFONU ALMALIYIM

o dediğim 12 mini yi adam 12 k saydi deji batarya harici degisensiz ama ekranda ve kasada cizikler var sizce degermi tr cihazi
  14. A

HANGİ TELEFONU ALMALIYIM

Bir tane var 12 mini 15 k batarya deji ile değismiş tek değisen o anladigim kadariyla birde kasada çizikler var o nasıl olur mantıklımı sizce
  15. A

HANGİ TELEFONU ALMALIYIM

Zaten 16 ben düz 15 dedim 13 yapacaklarını zannetmiyorum yanilmiyorsam mini serisinin piyasasi bir tik daha yavas ama o fiyata duseceklerini dusunmuyorum cunku dedigim kisi telefoncu bireysel değil
Geri