Se 2022 12 k kutu fatura mevcut 86 pil yanlarda ufak cizij var sadece
Iphone 13 mini takasta yd mi 11 t + 18.5k
87 pil kutu fatura yok
Faturasi olmiyan cihaz Alınır mı? emin olamadim
Arada yaklasik 12 13 k bir fiyat farki var sizce degermi ikiside ayni islemciye sahip kamera olarak youtubedaki...
Hocam fazla vaktinizi aldim ama son olarak şunu sormak istiuorum ip 13 mini ve se 2022 arasinda 12 k fark var se 2022 kutu faturasi var ekstra olarak ikisindede ayni islemci var ikiside ayni yila kadar guncelleme alcak kamerasi ben fotograf cekinen biri olmadigim icin se dahi yeterli olur ekran...
Hocam android istemiyorum ikinci el 13 mini nasil olur 25 k 128 gb pil 87 hatasiz ama fatura kutu yok takasta 11 t 128 yd verince 20 k ya gelecek mantıklımı
Oncelikle bu olay ile ilgili fazla konu actim kusura bakmayın en sonunda secenekleri 2 ye indirgedim fikrinizi belirtirseniz sevinirim
1. Secenek iphone se 2022 64 gb degisen yok pil 86
2. Seçenek iphone 12 mini 64 gb yenilenmiş
12 minide 6 taksit var aylik 3100 e gelcek se icin ise kredi...
Cihaz se 3. Nesil siyah pil 86 degisen yok 64 gb fiyat 12.500 tl nasil sizce Alınır mı? acikcasi ben se 2020 dusunuyordum ama 5 k farka 2 sene fazla guncelleme ve a 15 bionic gibi bir islemci cok cazip geldi
Samsung a 15 256 gecmiste 11 t x 3 pro gibi cihazlar kullandigim icin hic isinamadim buna ama bunda bile 64 gb dolu degil ipadde verilerim fotograf cok cekinmem oyun oynamam telefondan
Sadece batarya için acilmis anladigim kadariyla se 3 64 gb suan 13 k 12 mini dedigim halde batarya degismis kasa ekranda cizikler var harici degisensiz 12 k deji takilmis aslinda o benim icin daha iyi deji yanlis bilmiyorsam guclendirilmis oluyor ama icinin acilmis olmasida sıkıntı yaratabilirmi...
Zaten 16 ben düz 15 dedim 13 yapacaklarını zannetmiyorum yanilmiyorsam mini serisinin piyasasi bir tik daha yavas ama o fiyata duseceklerini dusunmuyorum cunku dedigim kisi telefoncu bireysel değil