AntepLee00 isimli üyenin son içerikleri

1. A

2.Modemi router olarakkullandığımda ana modemden gelen hız 100mpbs sabit kalıyor

cihazda dediğin porta taktım bilgisayara da taktım sonuç değişmedi, kablo cat5e büyük ihtimal kabloda problem var uçlarında sıkıntı olabilir destek için teşekkürler yeni kablo sipariş ettim ve direkt bilgisayara bağlayacağım sorunu böyle çözmeyi deneyeceğim
  2. A

2.Modemi router olarakkullandığımda ana modemden gelen hız 100mpbs sabit kalıyor

bağladığım cihazda sorunsuz 1000mbps aldım fakat yaptığım hiçbir şey etki etmedi. hala aynı şekilde kullanmaktayım
  3. A

teşekkürler yardım için. videoda detaylı bir şekilde anlatımını yapıyor, yapamazsan yine yardımcı olmaya çalışırım.
  4. A

Anladım hocam. Kabloları kontrol ettiğimde herhangi bir problem görmedim. yazılımsal olma ihtimali var mı veya başka bir neden. cevap için teşekkürler
  5. A

Arkadaşlar bugün itibari ile evime Turkcell 1000mbps internet bağlattım. Evim uzun olduğu için daha önce 2. modemi router olarak kullanıyordum, fakat şuan bağlantısını yaptığımda ana modem 100mbps de sabitliyor. Daha açık olmak gerekirse ana modemden bilgisayarıma bağladığımda 1000mpbs alıyorum...
Geri