İyi akşamlar öncelikle.Yks öğrencisiyim ve hedefim tıp.Kendimden istediğim verimi alamıyorum sürekli bi yorgunluk sürekli bi halsizlik uyku hali ve anlamakta güçlük veya kafa doluluğu gibi çok sorun var bunların önüne geçmek için SORVAGEN SİTOKOLİN DOUBLE kullanacağım daha önce kullanan var mı
Ben 1 yıl mezuna kaldım ve belki 2. Mezuna kalabilirim.E-devlet üzerinden askerlik sorgulatınca 31/12/2026 tarihine kadar yoklama tamamlayınız yazıyor. Yani ben 2. Mezun senemde askerliği erteleyebilir miyim? Nasıl olacak bu işlem.
13.06.2007 doğumluyum.
Bana tıp kazanmış abilerim ya da ablalarım veya kardeşlerimden bir kaçı yardımcı olabilir mi onlara ulaşabileceğim bir sosyal medya adresi veya telefon numarası hiç farketmez onlardan biraz destek almam lazım da çok istiyorum çünkü bu yıl tıp fakültesi kazanmayı
2 gün önce nargile şişesi kutusunun altı açıldı düşüp kırıldı ve kilitli sistem olduğu için bulamadım adam bana yenisini alacaksın o çöp artık dedi ( kırılan parçaları çöpe attım bileziği varmış önemli olan o dedi) başka çözüm yolu yok mu öğrenciyim kafa dağıtmak için içiyordum şimdi de zordayım...
Tıp kazanmak istiyorum ve her gün elimden geldiii kadar çalışıyorum tıp kazanmış birileri bi tavsiye ve püf nokta taktik gibi gibi şeyler verirse çok iyi olur tıp kazanmış bir kişiden bir yerden iletişime geçersek çok güzel olur ve neden kazanmak istediğimin özel sebebini söylerim yardımınıza...
Anladığım kadarıyla stand görevi için ysni benim laptop şuan fan bozuk oyunda kasıyor soğutucu sipariş ettim pazartesi gelecek 5. Kademe standı açsam ve 6 fanlı her fan 1800 rpm sizce oyunlarda kasma olur mu