Antexa isimli üyenin son içerikleri

1. A

Öneri Mimarlık Öğrencisi için Laptop önerisi

Bence aradaki farka değer. Bu laptop ısınmıyor desem yeridir. Gerçekten soğutma sistemi başarılı. Yapacağınız işlerde de sizi üzmez diye düşünüyorum. Kendim de Blender kullanıyorum. Performansından memnunum. İleride ram yükseltmesi yapılabilir. Ramler DDR5 bu arada. Acer Predator serisi harici...
  2. A

Öneri Mimarlık Öğrencisi için Laptop önerisi

İncehesap üzerinden linkteki laptopu aldım. Şu an sanırım stoklarında kalmamış. Kesinlikle tavsiye ederim. Soğutma ve performans açısından gayet güzel. Estetik de duruyor. Malzeme kalitesi de aynı şekilde premium hissettiriyor. Güvenilir bir satıcıdan bulabilirseniz öneririm...
  3. A

Hangi kulaklığı almak daha mantıklı?

Ben de ikisi arasında kaldım. H2039BG modeli daha kaliteli malzemeye sahip gibi. Muhtemelen onu tercih edeceğim ama ben de öneri bekliyorum.
  4. A

Acil Laptop Önerisi 46k bütçe

Bir tık üzerine ekleyebilirseniz şu an kendim de kullandığım laptopu öneririm. Performans ve özellikle soğutma konusunda böylesini görmedim. Ödeme konusunda taksit düşünüyorsanız başka platformlardan bakmanızı tavsiye ederim, Amazon özellikle daha çok seçenek sunuyor...
  5. A

Hangi kablosuz kulaklığı almalıyım?

Merhaba arkadaşlar, 2000 - 3000TL gibi fiyatlara özellikle kablosuz bir gaming kulaklık arıyorum. Araştırdığım kadarıyla zaten pek bir seçenek yok gibi görünüyor. "Havit Gamenote Fuxi H-7" ve "Havit Gamenote H2039BG" arasında kaldım. Sizce günümüzde bu kulaklıklar alınır mı, fiyatına değer mi...
Geri