Antidote isimli üyenin son içerikleri

1. A

❌İndirim Bitti! Razer Blackshark v2 + USB Ses Kartlı Kulaklık 2519 TL

Almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz oyun için? Rainbow six ve hikayesi oyunlar oynuyorum. Müzik falan umurumda değil ve kronik sorunu varmı?
  2. A

Hyperx Cloud 2 Alternatifi Kulaklık Tavsiyesi

Herkese merhaba. 3500 civarı oyuncu kulaklığı arıyorum(daha ucuz olabilir). Ses kasmak için lazım ve dip ses vb gibi sorunların olmadığı güvenilir bir kulak üstü kulaklık almak istiyorum. Kulaklarım biraz büyük yani küçük kulaklık istemiyorum. Şuanda Corsair HS50PRO kullanıyorum ve bozuldu...
  3. A

RX 6800 ve R5 5600X Takılma Olayı Olumsuz Sonuçlandı!(Pazartesi Olayı)

TPM kekemelik yaptırıyordu ama bios güncellemesi ile markalar büyük ölçüde çözmüştü. Yinede TPM açınca bir kasma hissi oluyor ve kapatınca düzeliyor. TPM kapatıp denermisin?
  4. A

Dark V30 Arctic Model Kasa alınır mı??

G500 A hoşuma gitti. Bu nasıl sizce? https://www.incehesap.com/pure-base-500dx-bgw37-siyah-gaming-kasasi-fiyati-67993/?gad_source=1&gclid=CjwKCAiA-vOsBhAAEiwAIWR0TU57hKiswoRDs4wBZbMQAzjYYibZYSuyLHVH0F6wue4z8SOPf-5YWRoCW0oQAvD_BwE
  5. A

Dark V30 Arctic Model Kasa alınır mı??

Herkese merhaba. Dark maxima v30 Arctic model 4 tane Arctic p12 pwm pst fanlar ile gelen bir kasa var ve yanında Akasa 5'li fan çoklayıcısı, mx4 termal macun veriyorlar yanında. Bütçem almaya yetiyor sizce bu fanlar için almaya değermi? Başka kasa önerirseniz alabilirim 5000 den ucuz olması...
  6. A

FSR 3 Nvidia'yı Zorlayabilir

Frame Generation çok gecikme yapıyor oynanacak gibi değil. CP 2077 oyununda denedim 5 dk sonra kapattım ve aynı zamanda F.G. açmak için Donanım Hızlandırmalı GPU Zamanlaması gerek ama oda aşırı kötü stuttering yapıyor yani rezalet. Bende 4060ti 8gb var belki diğer kartlarda daha iyi çalışıyor...
  7. A

4000 Tl Bütçe İle Pc Kasası Tavsiyesi

Herkese merhaba. Bilgisayarım için kasa arıyorum 4000 tl altında. 240 mm sıvı soğutma ve ATX anakartım için yeri olsa yeter. PSU gerek yok. Aklımda Dark V30 var arctic fanlı olan fakat başka kasalarda olabilir. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Not: Serin olması lazım ve sessiz fanları olursa...
  8. A

Gigabyte B550 Gaming X V2 ve R7 5700x Sistem İçin Ram Tavsiyesi

Herkese merhaba. Ram almak istiyorum bütçem max 1500tl. Bu fiyata oyunlarda akıcı oynayabileceğim 8+8 ram arıyorum. Tavsiyeniz nedir. Anakartımla uyumluluk sıkıntısı olurmu bazı ramlerde?
  9. A

Hangi B550 Anakartı Almalıyım?

Herkese merhaba. Max 3400tl bütçem var ve B550 anakart arıyorum. Aklımdaki model Gigabyte B550m Aorus Elite veya Gigabyte B550 Gaming X V2 Sizce hangisini almalıyım veya başka tavsiyeniz var ise bakabilirim. Sistemim: R7 5700x,RTX 4060Tİ,KINGSTON FURRY RENEGADE M.2SSD ve Sıvı soğutmam var.
Geri