"İkinci el ekran kartlarını inceliyorum. RTX 5060 Ti çok pahalı, RX 9070 XT ise bütçemi aşıyor. RX 6800 XT'nin piyasası şu an oldukça iyi ve 2K çözünürlükte işimi görür diye düşünüyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek biri var mı?"Öneri kartlara ilanlara açığım.
İndirimden MSI MAG Coreliquid A13 240 White ARGB Intel–AMD uyumlu beyaz sıvı soğutucu satın aldım. Üzerine 30 dolar Steam key veriyor ancak benim anakartım LGA1200; bu sıvı soğutucu ise LGA1700 soket. Alırken aklımı kullanmayıp buna bakmayı unuttum. Bunu dönüştürebileceğim bir kit var mı?
[H3 id='Bu+g+kaynaklarna+bakyorum+uygun+fiyatl+bir+neriniz+var+m+Bu+setiklerim+iyi+mi']Bu güç kaynaklarına bakıyorum, uygun fiyatlı bir öneriniz var mı? Bu seçtiklerim iyi mi?[/H3]
[H3 id=''][/H3]
[H3...
Selam arkadaşlar,
Bir süredir bilgisayarımda çözemedim bir problemle uğraşıyorum. Oyun oynarken bilgisayarım bazen donuyor, bazen ses kesiliyor ve ardından tamamen kilitlenip yeniden başlıyor. Bazen herhangi bir hata vermeden reset atıyor, bazen de birkaç hata mesajı görüyorum (ekran...
fotoğrafta göründüğü gibi wp de arama yaparken görüntü araması sağdan sola doğru kayarak geliyor ve kayarken böyle çizgi çizgi oluyor onun dışında başka bir konuda böyle bir durum olmuyor yazılım güncellemesi wp güncellemesi yaptın ama aldığımdan beri böyle bu konuda sorun yaşayan çözümünü bilen...
samsung tab8 tabletim var ancak güncellemeden sonra ses vermemeye başladı kulaklık bağlıyorum ses vermiyor bluetooth hoparlör bağlıyorum ses vermiyor kendi hoparlöründen ses gelmiyor sıfırladım rom yükledim ancak hiç biri çözüm olmadı yardımcı olabilecek varsa sevinirim
Birden bilgisayarımı yeniden başlattıktan sonra mavi ekran vermeye başladı yeniden başlatırken bazen boot etme ekranında donup kalıyor veya açılıyor ve bir kaç dk sonra mavi ekran veriyordu bende ssd den olabileceğini düşünüp ilk önce bir format atmak istedim ama format ekranına gelirken de...