antikadam123 isimli üyenin son içerikleri

1. A

İnceleme Ey Flydigi Apex 5 Elite Sen Nesin Be Abi ? -Amatör İnceleme -

Normalde g7 proyu şimdiye almış olurdum ama dediğim gibi adaptive trigger istiyorum. Öyle rekabetçi oyun için değil sizin gibi hikayeli oyunlar için lazım
  2. A

G7pro zaten 4k’ya çok satan var biraz uğraşla inerler 3.5’a 1779386761 Normalde g7 proyu şimdiye almış olurdum ama dediğim gibi adaptive trigger istiyorum. Öyle rekabetçi oyun için değil sizin gibi hikayeli oyunlar için lazım
  3. A

@sezerbey98 3500'e g7 pro mu yoksa 5-6.5k civarına apex 4 mü alsam bilemedim. 2700'e de tmr'li dualsense gördüm ama hem dediğiniz gibi apex'in desteği daha geniş hem de xbox düzeninde. g7 pro da uygun olduğu için aklım kaldı yoksa ben de adaptive trigger arıyorum. Biri apex 5'i 7.5k'ya koymuş da...
  4. A

Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

Bugün cyclone 2 gösteriyordu ama seçeneklerde ikinci el falan yoktu şimdi de gözükmüyor.
  5. A

Apex 5 düşünüyorum da pahalı geldi cyclone 2 düşünce etiketlerseniz sevinirim
  6. A

Kaç güne düşüyor acaba keşke direkt bana satsaydınız :D 1779027177 Bir de adaptive trigger olayından memnun musunuz apex 5 almaya değdi mi
  7. A

Sahibindende gördüğüm Sezer sizmişsiniz demek ki :D ben de aynı adaptive triggerı bir gamepad arıyorum.
  8. A

Flydigi Apex 5 EVA Limited Edition – Koleksiyonluk Seri İlk Kez Türkiye’de!

Bana almak için lazım apex 4 sorunlu olmayan batch (belli aylarda üretilenler sorunludyu) veya farklı editionları veya da apex 5 arıyorum. Elinde olan ulaşabilir
  9. A

Flydigi Apex 5 EVA Limited Edition – Koleksiyonluk Seri İlk Kez Türkiye’de!

Hala elinizde var mı flydiginin farklı modelleri de olur.
  10. A

Havit H655bt İyi Midir?

Normalde H3 alacaktım ama enesözen koduyla havit 1k oluyor aklımı çeldi sence çay değer mi 300tl’ye almışken uzun süre kullanacağım gün içinde de sürekli kullanacağım
  11. A

Havit H655bt İyi Midir?

1000TL’ye Havit H655bt mi yoksa 300 daha verip Anker Q10i veya QCY H3 mü? Müzik için alacağım ilk kaliteli kulaklığım olacak o yüzden bana her türlü güzel gelecek :)
  12. A

Hem Kablolu Hem Kablosuz Kulaklık Önerisi

Bütçe 2k ama ne kadar uygun o kadar iyi. Öncelikli olarak müzik dinleyeceğim ama oyun da oynarım. Diğer konulara baktım ama cevap veren olmamış umarım bu da o konulardan biri olmaz.
  13. A

Bu Fiyata HP Omen 16 Alınır Mı?

Hocam peki siz ne önerirsiniz bu fiyata maalesef son verebileceğim fiyat bu kadar daha üstü zor ona göre tavsiye verirseniz sevinirim
  14. A

gaming laptop önerisi

Bu ilan ilgimi çekti ama güven meselesi problem oluyor maalesef
  15. A

Bu Fiyata HP Omen 16 Alınır Mı?

Laptop bu mühendislik okuyacağım oyun da oynayacağım. Stokta yok diyor ama mağazalarda var diyor fiyatı 37.000TL bu fiyata daha iyisi bulunur mu yoksa bunu alıp geçeyim mi üstüne daha fazla para koymak istemiyorum mouse, kulaklık da alacağım...
Geri