JKDSALKJDSLAKJALKJAD doğrudur hocam sesli güldüm vallahi allahta seni güldürsün. AM4 için ne işlemci önerirsin hocam darboğaz yapmayacak bir şey 2.el olarak alırım 5600'ün yerine
Bende öyle düşünüyordum hocam teşekkür ederim içime kurt düştü vallahi dedim kötü mü ettik acaba :D. Genel olarak FPS oyuncusuyum ama onlarda da pek etki edeceğini düşünmem zaten yarısı CPU yüklü oyunlar.
Evet DDR5 sisteme geçmeyi düşünüyorum da bi işe girdikten sonra anca hocam 1 yıla falan yani. İdare ederse sıkıntı yok katlanırım darboğaza. Ama idare edilemeyecek derece de darboğaz yaparsa o biraz yorar
Dostlar 3080 almayı düşünüyorum hatta bilgisayarcı ile konuştum fakat işlemcim R5 5600 ve 2 yıl falan işlemci değiştiremem. Darboğaz çok yapar mı? rahatsız edici düzey de yapar mı en azından. Almalı mıyım yoksa almayayım mı arada kaldım şu an en çok istediğim kartlardan birisi.
Ryzen 5 5600...
Sıkıntı yaratır mı hocam? 3080 Sistem için 650 watt. pin girişi vb yeterli midir? 3080 modeli Gigabyte Turbo 3080 olacak muhtemelen yada NVİDİA Founders 3080.
Hocalar selamlar. Kısa keseceğim bütçem 2.000 TL ( MAX ) 2.el bir PSU almayı düşünüyorum elden teslim ile istanbul ümraniyedeyim. RTX 3080 ekran kartını alacağım ilk önce güç kaynağını çözeyim dedim kaç watt lazım bilmiyorum 5 yıl ekran kartını yükseltmeyeceğim abartı bir güç kaynağına gerek...