KIOXIA EXCERIA PLUS G4 2TB NVMe SSD – M.2 2280, PCIe Gen5, 10000MB/s Okuma, 8200MB/s Yazma
bu ürün stoklara sık sık giriyor mu ve satın alma fırsatımız oluyor mu hiç, yoksa botlar hüpletiyor mu hemen :D
Bana resmi uyarı gelmedi, sadece dediğim gibi canlı destek öyle bir şey yazdı. Uyarı gelse yine anlarım. :) Artık olası iade edebileceğim hiçbir şeyi almamaya çalışıyorum. En son mouse ve bir kasa aldım. Kasayı iade ettim üç beş kere düşünerek. Neyse ki onda da canlı desteğe bağlandım kargo...
Daha da komiği eşim bana hediye almıştı, benim kendi hesabım Amazon.com.tr'den çok daha eski, .com'dan belki 50 tane ürün aldım 5-6 tane iade var ki hepsi sahte üründü. Yaptıkları büyük saçmalık. Zaten ürünü iade ettik geçtik. Eşimin hesabında hiç iade yoktu, birçok sipariş var.
Amazon'dakiler ciddi sıkıntılı, geçenlerde bir ürünle ilgili yaşadığım sorunu anlattım. Bana dedikleri şey şu oldu, bizim amacımız son kullancıya ulaştırmaktır. Ürünleri al-sat yapanlara destek olmak amacımız değil dedi. Ben dedim bu saçma fikri nereden buldunuz diye, bilgi veremeyiz diyor...
İkinci elde kapalı kutu 4500e çok görüyordum, iyi fiyat değil bence. V3 bu fiyatlara düşüyordu, V2 serisinin kronik sorunları vardı eğer düzelmedilerse 2023 tanımlı olanlarda. (Ekleme Xbox olanını görüyormuşum, Synapse desteği olmuıyor onlarda sanırım)
Ram olayı ekran kartına kıyasla daha da karışık, ekran kartlarında ciddi bir kara borsa vardı küresel çapta ancak bellek krizinde direkt üretim yetersiz kalıyor. Elbette kapitalist sistemde mevcut kriz daha da abartılmıştır ancak üretim kapasitesinde yetersizlikler olduğu şu an için kesin.