Antocio isimli üyenin son içerikleri

1. Antocio

❌İndirim Bitti! 6999 Tl - Vatan Mağaza -Huawei Matepad Air 8gb 128gb- Teşhir Olabilir

Bizim burada yok, varsa da tüketirler anında. Al-satçı tayfa hepsi :)
  2. Antocio

Mc Donalds Bedava Çıtır Tavuk Burger?

Bu sefer oyunu asla kazanamıyorum, yine farklı tekniği mi var?
  3. Antocio

Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

Dünden beri duruyordu, biri mesajiniz sonrası aldı sanırım. Bu fiyatlar etmez, mekanik klavye altı üstü daha iyi teknolojileri olan ürünler alınabilir bu fiyata.
  4. Antocio

KIOXIA EXCERIA PLUS G4 2TB NVMe SSD – M.2 2280, PCIe Gen5, 10000MB/s Okuma, 8200MB/s Yazma bu ürün stoklara sık sık giriyor mu ve satın alma fırsatımız oluyor mu hiç, yoksa botlar hüpletiyor mu hemen :D
  5. Antocio

Bana resmi uyarı gelmedi, sadece dediğim gibi canlı destek öyle bir şey yazdı. Uyarı gelse yine anlarım. :) Artık olası iade edebileceğim hiçbir şeyi almamaya çalışıyorum. En son mouse ve bir kasa aldım. Kasayı iade ettim üç beş kere düşünerek. Neyse ki onda da canlı desteğe bağlandım kargo...
  6. Antocio

Daha da komiği eşim bana hediye almıştı, benim kendi hesabım Amazon.com.tr'den çok daha eski, .com'dan belki 50 tane ürün aldım 5-6 tane iade var ki hepsi sahte üründü. Yaptıkları büyük saçmalık. Zaten ürünü iade ettik geçtik. Eşimin hesabında hiç iade yoktu, birçok sipariş var.
  7. Antocio

Amazon'dakiler ciddi sıkıntılı, geçenlerde bir ürünle ilgili yaşadığım sorunu anlattım. Bana dedikleri şey şu oldu, bizim amacımız son kullancıya ulaştırmaktır. Ürünleri al-sat yapanlara destek olmak amacımız değil dedi. Ben dedim bu saçma fikri nereden buldunuz diye, bilgi veremeyiz diyor...
  8. Antocio

Anladım, arkadaşım aldı da iade etti farklı bir nedenden dolayı. Bugün depo iadeyi onayladı ama tekrar düşmedi.
  9. Antocio

İade edilen ürünler tekrar depoya düşüyor mu? Ortalama bir saati veya günü var mı?
  10. Antocio

Geçen hafta sıfırı 1500'dü...
  11. Antocio

Muhtemelen çok hızlı satıldı, ben de aynı anda görsem de bulamadım.
  12. Antocio

Bu durumda Amazon nasıl yardımcı oluyor? Aynı ürünü yakalamak zor, sıfır ürün için kupon vs veriyor mudur acaba?
  13. Antocio

İkinci elde kapalı kutu 4500e çok görüyordum, iyi fiyat değil bence. V3 bu fiyatlara düşüyordu, V2 serisinin kronik sorunları vardı eğer düzelmedilerse 2023 tanımlı olanlarda. (Ekleme Xbox olanını görüyormuşum, Synapse desteği olmuıyor onlarda sanırım)
  14. Antocio

🔥İndirim 10 Kişiyi Yapikredi Müşterisi Yapanlara Airpods Pro 3 Hediye!

Bundan daha kötüleri elbette geldi ama bu gerçekten berbat bir kampanya.
  15. Antocio

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Bunlar sahte muhtemelen, çok fazla sahte ram bulunuyor.
Geri