Hocam değişiyor. Monitöre bağlıyorsam standlı kullanıyorum. Her şekilde 95 C. Sıcaklık düşmüyor. Perfonmans bir tık artıyor olabilir. Ghz aklımda değil. Bakınca söylerim ama.
1735629392
Gerçekten durum bu. Yarı fiyatına Ryzen 5 7500f ve 4070 Super’li masaüstü sistem topladım kardeşime. Güzel...
Hocam i9-13980hx 4080 gpu modeli var bende. Arkadaşın da dediği gibi işlemcileri çok ısınıyor. Ne Laptop alırsan al bu sorun karşına çıkacak. Sürekli olarak 95•C de çalısıyor. Bunları bil. Onun dışında piyasada alabileceğin en iyi modelin bu olduğunu düşünüyorum. Son model Omen. Ve Lenovo da...
Bu ilandaki sahte. Yazısından anlaşılıyor. Sahibinden de sahte airpods çok fazla satılıyor. Ayırt etmesi kolay fakat yine de gidip ürünü görene kadar emek harcıyorsunuz
Bu soruya parayla işi olmayan kişiler hemen gelmeli diye cevap vereceklerdir :).
Şöyle ki çoğu insan ki varlığını bu konuma uzun yıllar çalışarak ve miras yoluyla getiriyor. Örneğin 10 milyon TL varlığımız olsun. Servet vergisi dediğiniz %1 lik oran 100.000 tl yapıyor. Düzenli gelirime oranla bu...
Laptop kullanıyorsan dongle direkt laptopa tak. Masaüstü sistem kullanıyorsan kabloyu kasaya takıp diğer ucuna da önce aparatı sonra da dongle takıp kullanabilirsin. Araya mesafe girmesin diye o şekilde yapılıyor.
Katılıyorum. Rx modelini kullanıyorum. Deluxe geldiği gibi iadeye gönderdim. Her red switch aynı değil. Rx in destekleyici switch mekanizması varken Deluxe modelinde çok ham kalmış. İkisi de red switch fakat gel gör ki alakası bile yok.