Anwix isimli üyenin son içerikleri

1. A

7500F Gereksiz güç kullanımı ve ısınma sorunu

nasıl undervolt yaptın izlediğin, ya da incelediğin forum konusunun linkini atar mısın ben de aynı işlemciyi kullanıyorum
  2. A

R7 7800X3D 240mm Sıvı Soğutma mı Kule Tipi mi? İşlemci ve Soğutma önerisi

arada çok bir performans farkı göremedim ama 10bin tl fiyat farkı var çok gerekli mi emin değilim
  3. A

R7 7800X3D 240mm Sıvı Soğutma mı Kule Tipi mi? İşlemci ve Soğutma önerisi

Öncelikle merhaba. Şu an Ryzen 5 7500F işlemci kullanmaktayım fakat işlemcimi yükselterek Ryzen 7 7800x3d ya da Ryzen 7 7700x almak istiyorum. Bana kalsa direkt 7800x3d alırım fakat Anakart ve PSU bu işlemci için yeterli olur mu bilmiyorum eğer yeterli olmazsa Ryzen 7 7700x alacağım. Asus Prime...
  4. A

Yardım 360mm sıvı soğutucu üste sığıyor ama emin olamıyorum

360mm o kasaya nasıl sığdı ventonun sayfasından baktığımda üst kısma 2 fan sığar diyor bende de vg22a var üst kısma 360mm sığmaz sanıyordum.
  5. A

VENTO VG22A, 360mm Sıvı Soğutma Destekler Mi?

Anladım önerin mantıklı, öndeki fanları çıkartıp radyatörü oraya takınca kasanın hava akışını çok fazla etkilemez değil mi? 1724392441 Hocam bir de ''Bu Konuya'' bakar mısın? Konuyu açan arkadaş benimle aynı boyutlarda kasa kullanıyor ve 360mm radyatörü kasanın üst kısmına sığdırabilmiş. Ben de...
  6. A

VENTO VG22A, 360mm Sıvı Soğutma Destekler Mi?

Başlıkta da gördüğünüz gibi sorum basit. Bu kasayı kullanıyorum, işlemci değiştireceğim merak ettiğim şey kasanın üst kısmına 360mm sıvı soğutma takabilir miyim? Eğer 360mm soğutma takamıyorsam acaba sıvı soğutma radyatörünü kasanın dış üst kısmına koysam sorun olur mu.
  7. A

Çözüldü✓ RTX4070 Oyunlarda Tam Performans Alamıyorum. FPS Düşük ve Droplar Oluyor

Önerdiğin Nvidia sürümünü denedim doğrusunu söylemek gerekirse işe yaradı fps artışı var fakat merak ettiğim şey şu ne zamana kadar bu ekran kartı sürümünü kullanacaksınız? neye göre yeni gelen sürümleri güncelleyeceksin? Ya da yeni gelen sürümün sorunsuz olduğu nasıl anlaşılır?
  8. A

Çözüldü✓ RTX4070 Oyunlarda Tam Performans Alamıyorum. FPS Düşük ve Droplar Oluyor

Hocam şimdi denicem senin önerdiğin sürümü. 15 günden önce de herbangi bir sorun olmadı açıkcası.
  9. A

Sistemi alalı 2 ayı geçti sorun da 15-20 gündür var
  10. A

Öncelikle yorumun ve tavsiyelerin için teşekkür ederim. Fakat resimlerde de gördüğün gibi; PUBG, Witcher3, Cyberpunk 2077 ve GTA5 gibi oyunlarda zaten Ultra seçenekler kullanıyorum resimleri de mevcut, Witcher 3 ve Cyberpunk 2077'de RT açık oynuyorum, Ekran kartına daha ne kadar yük verebilirim...
  11. A

Hocam 2 farklı oyunda HWInfo test ettim birincisi MSI Kombustor. Fakat MSI Kombustor'da işlemciyi fazla kullanmadığını fark edince Cyberpunk 2077 girip test ettim Cyberpunk GPU ve CPU bayağa kullanıyor resimlere bakarak sen zaten gerekeni söylersin. MSI Kombustor: Cyberpunk 2077:
  12. A

Hocam baktım da herhangi bir sorun yok doğru takıyorum. Bu resim ekran kartı girişi Bu resimde de ekran kartı kablosu var tek kablo şeklinde geliyor sonra ikiye ayrılıyor. Kırmızı ile işaretlediğim tarafı takıyorum. burada da girişlerini attım ama ikisinin de girişi aynı herhangi bir fark yok.
  13. A

psuda PSU’dan iki tane kablo geliyor fakat ekran kartına bir tanesi takılı, eve geçince resmini atacağım, takılı olan kablo 4+4 şeklinde girişleri var.
  14. A

Senin ekran kartı sürümünü deneyeceğim. Şu an en son sürüm olan 560.70 kullanıyorum. 4070ti ile aynı işlemciyi kullandığına sevindim, darboğaz oluyor diye korkuyordum.
Geri