Pusat spreyi mikrofiber siyah beze sıkıyorum. Sıktığım yerler dışında diğer yerleri ekrana değdirmeden siliyorum.
Kalan izleri de öyle siliyorum. Çok göze batmayacak durumdalar.
Tamamdır bende ya değdirmicem ya da bezle silicem dostum. Verdiğim rahatsızlıklardan dolayı kusura bakma çok teşekkür ederim yardımların için.
Bir şey olursa sende bende burdan fikir alışverişi yapabilelim.
İnşallah gerek olmaz tabii ki 😂
Kendine dikkat et 🫡
Kanka şu mendiva mendiliyle silince bende ekran çiziliyor. Ben yanlış mı yapıyorum acaba ya. Sen nasıl yapıyorsun ben neyi yanlış yapıyorum.
Kuruyunca spreyi sıkıyorum bir fıs 10 cm uzaktan sonra siliyorum.
Mendildeki kuru yerler ekrana değince çiziliyor diye gördüm. Sen kuru yerleri hiç...
Kanka mendille silmemeni öneririm çok fazla çiziliyor ekran. Pusat sprey aldığımda monsterdan, mikrofiber bez olması lazım bir bez gönderdiler siyah; onunla siliyorum pusat spreyi sıkıp. Sana da öneririm. Gerçi kalan izlerin geçmesi için bir şey bulamadım daha.
Bu sadece beyaz lekelerin geçmesi...
Selam kanka, bu mendille ekranı silerken ekranın çizildiğini fark ettim ben. Mendil kuruyunca pusat spreyini sıkıp sildiğimde ekran çiziliyor bazen.
Sende böyle oldu mu hiç ?
Ürünler geldi kullandım beyaz lekeleri geçirtti kardeşim çok teşekkür ederim.
Daha öncesinde beyaz lekeleri çıkartırken kalan izler geçmedi sadece.
Sen geçirebiliyor musun önceki izleri ?
Bi de bu gözlük temizleme mendili kuruyunca kağıt gibi oluyormuş garip 😂
Bir de senin önerdiğin spreyin...
Mendilin kendisinden nemli olduğunu bilmiyordum ben. O yüzden anlamamışım kuruma kısmını. Tamamdır mendili çıkarıp kurumasını bekleyip sonra bir fıs sıkıp silerim.
Sondaki dikkatli ol kısmı için çok bastırma mı diyorsun kanka korktum 😂
O zaman n11 ve monster yani 1.ve3.attığını linklerdeki ürünleri alayım ben kardeşim çok teşekkür ederim.
Siz spreyi mendile 1-2 fıs sıkıp biraz kurumasını mı bekliyordunuz öyle bir şey söylemiştiniz sanırım.
Spreyi sıkıp direkt silmiyor musunuz
Hoşgeldin kardeşim hayırlı tezkereler olmuştur inşallah.
Tek kullanımlık mendil ve monitör temizleme spreyi alıcam o zaman.
Mendili spreyle ıslatıp hafif nemliyken monitördeki beyaz lekeleri geçirmeye çalışıcam tamamdır.
Mendil ve spreyi nerden alim link var mı ya da senin kullandığın ürünler...
Bu attığım gibi gözlük temizleme mendilini biraz ıslatıp kurumaya yakın ama hala biraz nemliyken beyaz lekelere mi uyguluyorsunuz yani ?
Bir de bi kere kullandığınız gözlük temizleme mendilini 2.kez kullanmıyor musunuz ?
Görürseniz yazarsanız çok sevinirim.
Anlamadım hocam ya. Siz beyaz lekeleri geçirme ve beyaz lekeleri geçirirken iz kalmama işleminizi anlatabilir misiniz ?
Dosya ekinde attığım asusun gönderdiği siyah mendili poşetinden çıkarıp ekrandaki beyaz lekeleri silip tekrar poşetine geri koyuyorum. Benim yaptığım işlem bu. Beyaz lekeleri...
‘’Mendili paketden çıkarın tam kurumaya yakın kullanın direk paketden çıkarınca silerseniz küçük beyaz lekeleri yayıyor ve daha kötü oluyor.’’ demişsiniz.
Tam kurumaya yakın kullanın derken ne dediğinizi anlamadım.
2.olarak ben asusun gönderdiği siyah mendili kullanıyorum lekeleri gidermek...
Yani ELMB düşük hz lerde çalışıyor o yüzden onla işimiz yok tamamdır.
Shadow boost düzey 1-2-3 ve din.gölge güçl. aşamalarının hiçbirini kullanmıyorsunuz kapalı kullanıyorsunuz. Ben aradaki farkı çok anlamadım kapalı ya da açık olmasının.
Artık siyah yoğunluğunun fazla olduğu bir görsel açıp...