apheLia isimli üyenin son içerikleri

1. A

7000 TL ye yayın bilgisayarı

Tamamdir dikkate alıcam teşekkürler ?
  2. A

Benim içinde güzel bilgi akışı oldu ?
  3. A

Haklısın Problem yaşamazsın insallah dostum, çok detay var ya dediğin gibi sonradan pişman olmak istemiyor insan
  4. A

Kaç gündür video manyağı oldum bileşenlerin birbirine uyumu, darboğaz sorunu, OC vs tabi önerini dikkate alıcam teşekkürler dostum ?
  5. A

son sorum biraz bilgisizim bu konuda sıvı soğutucuya ihtiyaç olur mu bu sistemde acaba ?
  6. A

Teşekkür ederim ilgin için psu yeterli mi sence
  7. A

İki ekran kartı hakkında çok fazla bi bilgim yok nerede okusam biraz fanatiktik var bu iş içinde amd mi intel mi gibi olaya benziyor karşılaştırma konusunda yayın odaklı cevap verdiğinizi bildiğim için dikkate alıcam teşekkürler ?
  8. A

Teşekkürler ilgin için internetten önerilerinizi kontrol edip karar vericem :)
  9. A

Teşekkürler ilgin için
  10. A

Önerebileceğin bi anakart modeli var mı acaba
  11. A

Teşekkürler dikkate alıcagım
  12. A

anakart markası olarak bi önerin var mi peki msı x serisi hakkında kötü yorumlar gördüm çoğunlukla
  13. A

Hayır dostum
  14. A

Selam arkadaşlar, sistem toplama konusunda çok fazla bilgi ve deneyim sahibi değilim sizden ricam 7000 TL ye toplanılabilecek yayın bilgisayarı hakkında yardımcı olabilmeniz yayında Cs go,PubG veya Lol oynamayı düşünüyorum genel olarak yayın akışı bakımından bilgisayar bazlı sorun olmamasını...
Geri