Apo42 isimli üyenin son içerikleri

1. A

OBS açıkken nvidia broadcast açınca ses de bazen takılmalar oluyor

Mikrofonum HyperX Solocast. Sesim çok yüksek geliyordu bende yaygın çözümler işe yaramayınca işte gürültü bastırma vs. gibi... NVIDIA Broadcast yükleyeyim dedim. Önceleri iyiydi ama geçenlerde sesde cızırtı yaptığını fark ettim. Neden oluyor bu sizce. Arka planda zerre ses yok ama bazen sesim...
  2. A

Laptobun değerleri anlık olarak yükselip düşüyor

MSI afterburner da ram değeri 405-5001mhz, gpu 300-645mhz kalp atışı misali sürekli böyle sıcaklıkta anlık 0 a düşüp sonra geri normal sıcaklığa dönüyor. Neden ? Rtx 2060 i710750h monster tulpar
  3. A

Hangi laptop alınmalı ?

Seçenek 1: RTX 3050 Ti 4gb vram, 8 GB RAM (arttırılabilir), 144 Hz, i5 11400H. Batarya bitik, kozmetik kötü (Monster Abra). Diğer laptoptan 500 TL daha ucuza geliyor. Seçenek 2: RTX 2060 refresh, i7 10750H, 16 GB RAM, 144 Hz (Monster Tulpar). Batarya 40–50 dakika gidiyor, kozmetik güzel. Sizce...
  4. A

İnstagram'da engelleyen kişide diğer hesaplarım nasıl gözükür?

hocam beni kimse engellemedi. Sadece merak ediyorum
  5. A

İnstagram'da engelleyen kişide diğer hesaplarım nasıl gözükür?

Bunu çok merak ediyordum ve şuan boşluktan soracağım. Diyelim Ali diye birisi beni engelledi. Şimdi ben Ali'ye yeni hesap açıp veya halihazırda var olan hesaplarımdan istek atamıyorum, bunu biliyorum. Ali'nin engellediği benim 1. hesabım Ali'de engelli olarak gözükecek bunu da biliyorum...
  6. A

CPU çok ısınıyor ama gpu hiç ısınmıyor

Şuanda teyit ettim. Ekran kartı 1350 MHz den yukarıyı görmüyor sabit 1350 mhz
  7. A

Şarj aletle ilgili bir sorun olabilir mi ?
  8. A

Daha önce videoya aldığım için biliyorum. Aynı macun aynı usta aynı format aynı driverları kadar tekrar yaptım. Macunu bile aynı adama tekrar sürdürdüm ama nafile. Önceden video da aldığım FPS 68 en az 63 FPS'di CPU'um maksimum 85 derece AVG 75 dereceydi GPU'um AVG 75 dereceydi. Şimdiyse aldığım...
  9. A

HP pavilion çok ısınıyor

Gtx 1650ti ve i5 10300h var. Laptop sıfırladığımda Tom Clacys Wildlands' Da CPU 80 85, GPU 70- 75 derece çalışıyordu HDD de ( Driver boosterda ki tüm driverları kurmuştum ). Şimdi macun değiştim bilgisayara biraz yüklenecek kadar bir şeyler yükledim unlost un fps arttırma videosunu uyguladım...
  10. A

Hangi laptobu almalıyım?

Alacağım laptoplardan birisi Dell marka i5 10. Nesil mx330 2gb ama ekranın altında kasaya yakın bir yerde ezilme var HDD yok 512 ssd var nvme ssd, diğeri ise HP marka i5 8. Nesil mx130 4gb var. Hp de ise ekstra çanta ve ışıklı klavye var ve tertemiz,bataryası 3 saat gider diyor adam 512ssd var...
  11. A

Kaspersky premium güvenlik duvarı kapatsam sorun olur mu?

E Kaspersky port açmasına izin verecek bir uygulama yükletmeyecek yüklersemde çalışmasına izin vermeyecektir herhalde. Üstelik crack çalıştırınca Windows bildirim atıyor erişime izin verelimmi diye Kaspersky güvenlik duvarı hiç bildirim falan atmıyor
  12. A

Hocam aktif olarak kaspersky premium her şeyde aktif sık sık da crack uygulamaları ona taratıyorum . Yalnızca güvenlik duvarımda windows defender aktif. Altüst girdi çıktıya bakacak güvenlik duvarı konusunda bile başarılı olamaz mı windows ?
  13. A

Bir uygulamaya veri gitmesini giden kuralıyla engelliyordum. Kaspersky premium alıp dün aktif ettim. Ancak giden kuralım iptal olmuş ve Kaspersky premium da bir uygulamaya özel internet bağlantısını engellemek için giden kuralı nasıl oluşturulur bilmiyorum, çözemedimde. Kaspersky premium şuan...
  14. A

Kaspersky 3 cihaz nedir

Bunları neden alım yerinde belirtmiyorlarki teşekkür ederim ilginize
  15. A

Kaspersky 3 cihaz nedir

Nasıl yani onlar VPN den yararlanamıyor mu ? Free VPN nedir ? Premium VPN ile ne farkı var?
Geri