Apolat isimli üyenin son içerikleri

1. A

🔥İndirim 🔥 Ktc H27t22c 6299 TL - Milli Monitörümüz 🔥

Asus 380hz ips monitör var,2k ve fiyat iyi olduğundan hikayeli oyunlar için alınır mı?
  2. A

Asus Rog Zephyrus G14 Alınır mı?

Hocam maalesef kendim için almıyorum o yüzden laptop olacak ve kullanacak kişi hem iş hem de oyun için istedi yani böyle bir şey pek mümkün olmadığından oyun bilgisayarlarını yöneldim şu an.Eğer asus olmayacaksa ekstradan gamegarajın bazı modellerini buldum daha f/p'ye benziyor.Ayrıca gameraider...
  3. A

Asus Rog Zephyrus G14 Alınır mı?

Bütçe : 70-80k Bu fiyata daha iyi ram ve daha iyi ekran kartlı modeller var ancak parça ve ekran kalitesi olarak çok iyi duruyor.Sadece oyun oynanmayacağı için hafifliği ve şarjının bi tık uzun gitmesi gibi detaylar da önemli ne diyorsunuz...
  4. A

70.000tl Bütçeye Hazır Sistem Öneri

Hocam parçaları tek tek taksitli alabilirsin monte etmek sıkıntı olmayacaksa Direkt kasanın hepsini taksitli almak için de İncehesap gaming gecesini takip edebilirsin bazen güzel sistemler düşüyor axess’e 6 paraf’a 3 taksit yapıyorlar
  5. A

Max 80k Laptop Önerisi

Max 80k’ya taksitli şekilde alabileceğim ve beni 7-8 yıl idare edecek bi laptop almak istiyorum.Belki biraz oyun oynarım ama öncelik oyun değil.MacBook’da olabilir ama hangi işlemcili olanı alacagimi bilmiyorum. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.
  6. A

70.000tl Bütçeye Hazır Sistem Öneri

Sıfır düşünüyorsan buna bakabilirsin ram ve ssd olarak az ama bilgin olsun https://www.tebilon.com/amd-ryzen-7500f-msi-geforce-rtx-5070-12gb-msi-b650-500-gb-ssd-16gb-ddr5-ram-oem-paket/
  7. A

Çözüldü✓ Bilgisayarı Temizlemek İçin Hava Tuttum Açılmıyor?

Hocam geçen gün temizlerken ben de aynı sorunla karşılaştım ramleri yanlış takmışım.Boşlukları doğru ayarlayın ve her iki taraftan klik sesi gelmesine dikkat edin o şekilde düzelmişti benimki belki sizede de o şekilde düzelir
  8. A

Corsaır Vengeance 48gb (2x24gb) Rgb 6000mhz Ddr5 Cl36 Ram - (29.999 TL)

Ayrıca bu ram de elimdekilerden daha iyi gibi ve fiyat olarak da bayağı bi indirimli sanırım 2x16 lar 23-24 civarı bunları da düşünebilirim(axess ile 9taksit seçeneğinden dolayı)
  9. A

Corsaır Vengeance 48gb (2x24gb) Rgb 6000mhz Ddr5 Cl36 Ram - (29.999 TL)

Şu an bende fotoğraftaki ramler var 1yıl da garantileri var.Bunları satmakla uğraşıp sıfır 48 almaya değer mi?
  10. A

65.500 TL'ye Aldığım Kasa+Ekipmanlar Nasıl

Eyvallah hocam sağ olasın
  11. A

Hocam ramler kötü crucial pro 5600mhz cl46 ama hem overclookla 6000mhz ve 42ye kadar düşürme şansım olur hem de 1x16gb 6000mhz cl30'dansa daha iyi performans alacağımı düşünüyorum.En kötü onları satıp değişim yapabilirim. Çok bir sıkıntı yaratır mı cl'nin bu kadar yüksek olması?
  12. A

Eyvallah hocam,doğru onu gözden kaçırmışım düzelteyim
  13. A

62.500'e ilana koyulmuştu satıcının aciliyeti olduğu için ve ben de uzak olduğum için pg ile 65.500'e satın aldım Monitör,Mouse,klavye,kulaklık,monitör standı olmak üzere her şey dahil ve ürünlerin bilgileri ve görüntüleri fotoğrafta var.Ürünlerin çoğunun kutusu var.Kasa 6Ağustos...
  14. A

Razer Viper V3 Mouse Alınır mı?

Hocam v3 pro değil hyperspped aldım ben.Yolladığınız mouse ile aralarında 1.5k fark var nerdeyse. Değecek bir fark mı yoksa A9 Pro gibi bir alternatifi de düşünebilir miyim?
  15. A

3 Bin TL Bütçe Kablosuz Kulaklık Önerisi ?

Hocam ultrası ve mchose x9 arasında kaldım tip olarak atk daha güzel gözükmesine rağmen mchose'nin de kutu içeriği önde hangisini tavsiye edersiniz
Geri