Apolat isimli üyenin son içerikleri

1. A

2k Monitör Tavsiyesi

Zararı olacağından değil de 2k’da 260fps alamayacağım galiba ondan
  2. A

2k Monitör Tavsiyesi

260 çok olmaz mı hocam
  3. A

2k Monitör Tavsiyesi

Hocam dlss vs ile verebilir diye düşünüyorum forumdan da öyle okudum ama emin olamadığım için sorayım dedim
  4. A

2k Monitör Tavsiyesi

Ekran kartı demek istedin herhalde
  5. A

2k Monitör Tavsiyesi

Bu geçen günlerde daha ucuzdu sanki indirime vs girer mi yine yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum
  6. A

2k Monitör Tavsiyesi

180-200 düşünüyorum ama ekipmanlar yeterli mi ya da daha fazlasını kaldırır mı bilmiyorum ekran kartı 5060ti,işlemci 7500f,32 ram
  7. A

2k Monitör Tavsiyesi

İndirimde https://amzn.eu/d/07mI1AKI Monitörü almıştım ama başta herhangi bir pixel sorunu olmamasına rağmen daha sonrasında 3 tane stuck pixel çıktı ve herhangi bir şekilde düzelmedi o yüzden iade ettim Hangi markayı alırsam alayım bu problemlerle karşılaşabileceğimi biliyorum o yüzden temiz...
  8. A

Bu Ramler AMD Uyumlu Mu

Anladım hocam tak çalıştır mevzusu bunda geçerli değil yani
  9. A

Bu Ramler AMD Uyumlu Mu

Expo olmadığını biliyorum da galiba kullanılabiliyormuş yani forumda bazı mesajlarda gördüm ama emin olmak için sordum kesin kullanılamıyor mu şimdi bunlar amd işlemcide
  10. A

Bu Ramler AMD Uyumlu Mu

Baktım da doğru dürüst bir şey bulamadım anakart Asus prime b650m-r
  11. A

Bu Ramler AMD Uyumlu Mu

Ekteki ramler amd expo uyumlu değil gibi amd işlemciyle kullanırsam sorun yaşar mıyım?
  12. A

🔥İndirim Mercusys Ma32h, Ac1300 282,86 TL

İlk defa premium'a geçenlere özel bir indirim sanırım.Geçen gün 450 den bu şekilde 350 ye düşürüp almıştım ama şu an 382 gözüküyor.
  13. A

❌İndirim Bitti! Ktc H27t7p 27" 1ms Mprt 210hz 6999 TL 6taksit

Bugün ürünü açıp kullanabildim henüz.Hehrangi bir ölü pikselle vs karşılaşmadım ayrıca forumdaki yorumları okuyup hoparlörü var mı diye bi denedim ve evet bana yolladıkları monitörde de hoparlör var.Diğer monitörüm asus rog strix xg279cns full hd ips ve ktc olan glow konusunda ufak da olsa daha...
  14. A

11. Sınıfta Dershaneye Gidilirmi?

gidip başaramama ihtimali de var hocam illa dersaneye giden başaracak diye bir mevzu yok.Tamamen arkadaşın ne kadar istekli olduğuyla ilgili bir mevzu
  15. A

11. Sınıfta Dershaneye Gidilirmi?

Öncelikle kendi derslerine ve sınavlarına odaklanman yeterli olur.Aynı zamanda yavaştan tyt çalışmaya başla.YT'de vs bir sürü kanal var dershaneye gitmen mantıksız bence he illa dersaneye gitmek istersen 12de gidersin tabii bana sorarsan o da gerekli değil.
Geri