İndirimde https://amzn.eu/d/07mI1AKI Monitörü almıştım ama başta herhangi bir pixel sorunu olmamasına rağmen daha sonrasında 3 tane stuck pixel çıktı ve herhangi bir şekilde düzelmedi o yüzden iade ettim
Hangi markayı alırsam alayım bu problemlerle karşılaşabileceğimi biliyorum o yüzden temiz...
Expo olmadığını biliyorum da galiba kullanılabiliyormuş yani forumda bazı mesajlarda gördüm ama emin olmak için sordum kesin kullanılamıyor mu şimdi bunlar amd işlemcide
Bugün ürünü açıp kullanabildim henüz.Hehrangi bir ölü pikselle vs karşılaşmadım ayrıca forumdaki yorumları okuyup hoparlörü var mı diye bi denedim ve evet bana yolladıkları monitörde de hoparlör var.Diğer monitörüm asus rog strix xg279cns full hd ips ve ktc olan glow konusunda ufak da olsa daha...
Öncelikle kendi derslerine ve sınavlarına odaklanman yeterli olur.Aynı zamanda yavaştan tyt çalışmaya başla.YT'de vs bir sürü kanal var dershaneye gitmen mantıksız bence he illa dersaneye gitmek istersen 12de gidersin tabii bana sorarsan o da gerekli değil.