apole isimli üyenin son içerikleri

1. apole

Android Samsung S23 Batarya Ömrü Sorgulama

%93 492 M34 İlk şarj 13 Aralık 2023
  2. apole

❌İndirim Bitti! UGREEN Nexode Air 100W 4-Port GaN 2072₺

Fırsat: UGREEN Nexode Air 100W 4-Port GaN Fast Charger EU Hızlı Şarj Adaptörü https://amzn.eu/d/6YlqtUE Son 6 ayın en düşük fiyatı sanırsam amazonda ek %20 imdirim varmış 2k civarına denk gelio Peşin fiyatına 3 taksit var
  3. apole

🔥İndirim 🔥Amazon Günlük İhtiyaçlarda 2. Ürüne %70 İndirim🔥

Deneyelim bakalım geçtim , 30snde alaışveriş yapabilmek çok iyi ya
  4. apole

❌İndirim Bitti! Trendyol Altlimitsiz %20 indirim

Max kullanım limitne ulaşılmış diyor
  5. apole

🔥İndirim 🔥Everest SM-G58 X-HAMMER 7D Optik 7200dpi Siyah Mouse 114TL🔥

Gerçek alfalar gratisten toplama sistem dizer
  6. apole

Yardım HUAWEI MATEPAD 11.5 İYİ Mİ? Sipariş oluşturdum.

Cihaz güzel kullanıom bir kaç bug var ve işlemcisi ağır yük altında çok ısınıyor ekranı güzel
  7. apole

🔥İndirim 195₺ Old Spice Bearglove Erkek Duş Jeli ve Şampuan 1000 Ml XXL Büyük Boy

Ben o uğraşa girmezdim açıkçası deneyin belki sizde farklı olur olnadı zaten duş jeli olarak her türlü kullanırsınız
  8. apole

🔥İndirim 195₺ Old Spice Bearglove Erkek Duş Jeli ve Şampuan 1000 Ml XXL Büyük Boy

4 tane aldırmadı stok yok diye 3 tane aldım 1751695241 Saç için ben beğenmedim bayağı taş gibi yapıyor saçları saçlarınız hassasa özellikle bence kullanmayın saç için , duş jeli olarak kullanabilrisiniz
  9. apole

HP Omen 16 vs MSI Katana 15

Yanlış hatırlamıosam katana serikerinde ekran 45nstc ydi galiba ama 2k için aynı mı emin değilim
  10. apole

HP Omen 16 vs MSI Katana 15

Arqda zatrn fiyat farkı var rami alip takarsın kendin katana daha mantıklı geldi
  11. apole

Babama Sistem Alıcam Yardım

Arkadaşlar babama sistem alıcam basic oyunlar için birde genel excel işleri vs için aklımda şu iki sistem var ne öneririsiniz INTEL I3 12100F - RX 7600 - H610M - 500GB SSD - 16GB RAM Vatan INTEL Core i3 14100F / ASUS GeForce RTX 3050 6GB / 16GB DDR4 / 500GB M.2 SSD Aradaki fiyat farkına değer mi...
  12. apole

Çözüldü✓ Aliexpress Vergi %90

%60 diye hatırlıyorum indirimli aldıysan normal fiyat üzerinden uygulamıştır verigiyi ondan öyle
  13. apole

Ana Konu Amazon Prime Day Başladı

Alakasız olacak ama nasıl hocam memnun musunuz bende düşünüyorumda bir sorun olursa destek vs sıkıntı gibi geliyor
Geri