Apollo isimli üyenin son içerikleri

1. Apollo

❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

[H3 id='FONTarialBSIZE4Evet+o+baya+kaliteli+duruyor+ama+ben+oktan+North+Bayou+NB+P6+aldm.+Yorum+ve+fiyat+asndan+ok+iyi+konumda.SIZEBFONT']Evet o baya kaliteli duruyor ama ben çoktan North Bayou NB P6 aldım. Yorum ve fiyat açısından çok iyi konumda.[/H3]
  2. Apollo

Hocam ses seviyesi ve bass seviyesi nedir sizde ona göre bende karşılaştırma yapayım.
  3. Apollo

North Bayou kullanıcılar bayağı beğenmiş galiba onu alacağım. Hocam bu hareketli aparatlarda tv'yi biraz sağa veya sola alıp konumunu değiştirme olayı var değil mi? Çevirmekten bahsetmiyorum , tv düz bakarken yanlara doğru konum değiştirme gibi.
  4. Apollo

https://www.amazon.com.tr/NB-North-Bayou-Braketi-Kapasitesi/dp/B08C9JVFJF?crid=2QAHKQ2FVUHK7&dib=eyJ2IjoiMSJ9.gT8vylwoGBfqAOzF0MFXEqOUPW5dglUc_4UwVqWH1BP42NW4LszrbsGuKJllIgoR7kn7mbh0yKNl2tmoyv4IvV21CwBGeJu0p-PscM9DF3LMa7fTRLf1Wz6Hloc-aFs5uM4hoPIeMEf-qLE2DkMiIVsIp1QItgXWDoPai-qdF1GrPwqGSWD5haYnHyh...
  5. Apollo

Hocam tv ye karşıdan bakmayı düşünüyorum. :ROFLMAO:
  6. Apollo

Tv'nin girişleri solda galiba değil mi?
  7. Apollo

Yeni üretilen bir model illaki stok gelecektir ama fiyat konusu daha önemli tabi.
  8. Apollo

Next whatsapp hattı var mı, ben göremedim varsa atabilir misiniz?
  9. Apollo

Hocam sen böyle deyince merak ettim, amazonun elinde stok olsa herhalde şimdiye gönderirdi. Acaba üretildikçe mi kullanıcılara gönderiliyor.
  10. Apollo

Amazondan 11 kasım akşamı sipariş vermiştim. Bugün kargolanmadığı 4. gün. Böyle geciken var mı başka?
  11. Apollo

Hocam tam ne yapmak gerekiyor, uygulamadan mı kodu tarıyoruz? Biz de hazır olalım da kodu çaldırmayalım.
  12. Apollo

Hocam servisin fikridir doğru da olabilir ama ben sıkıntı olacağını sanmıyorum. Tam bilmiyorum ama galiba ayaklarla birlikte 20-25 kilo, ayaksız kilo daha da az olabilir. En kötü ileride değiştiririz.
  13. Apollo

https://www.akakce.com/televizyon-aski-aparati/en-ucuz-vontech-vt-752-hc-pro-39-65-lcd-led-tv-kilitli-hareketli-duvar-fiyati,986134886.html Bu aparatı kullanan arkadaşlar nasıl memnun musunuz? Fazla sündürmeden bende alacağım artık, ilerde bükülme vs. olursa o zaman bakarız napalım.
  14. Apollo

Hocam eyvallah çok yardımcı oldunuz gerçekten. Ben 11 Kasım da sipariş vermiştim hala kargoya verilmedi başka kargoya verilmeyenler de var, acaba bu problemden dolayı bir gecikme olabilir mi sorunu halledip öyle gönderelim falan gibisinden.
  15. Apollo

Hocam sizin yönlendirmenizle hareket edeceğim beklemedeyiz. Bu arada önceden alıp deneyimlerini paylaşan tüm arkadaşlara gerçekten teşekkür ederiz sıkıntı çekip bize çözüm önerisi veriyorsunuz.
Geri