[H3 id='FONTarialBSIZE4Evet+o+baya+kaliteli+duruyor+ama+ben+oktan+North+Bayou+NB+P6+aldm.+Yorum+ve+fiyat+asndan+ok+iyi+konumda.SIZEBFONT']Evet o baya kaliteli duruyor ama ben çoktan North Bayou NB P6 aldım. Yorum ve fiyat açısından çok iyi konumda.[/H3]
North Bayou kullanıcılar bayağı beğenmiş galiba onu alacağım. Hocam bu hareketli aparatlarda tv'yi biraz sağa veya sola alıp konumunu değiştirme olayı var değil mi? Çevirmekten bahsetmiyorum , tv düz bakarken yanlara doğru konum değiştirme gibi.
Hocam servisin fikridir doğru da olabilir ama ben sıkıntı olacağını sanmıyorum. Tam bilmiyorum ama galiba ayaklarla birlikte 20-25 kilo, ayaksız kilo daha da az olabilir. En kötü ileride değiştiririz.
https://www.akakce.com/televizyon-aski-aparati/en-ucuz-vontech-vt-752-hc-pro-39-65-lcd-led-tv-kilitli-hareketli-duvar-fiyati,986134886.html
Bu aparatı kullanan arkadaşlar nasıl memnun musunuz? Fazla sündürmeden bende alacağım artık, ilerde bükülme vs. olursa o zaman bakarız napalım.
Hocam eyvallah çok yardımcı oldunuz gerçekten. Ben 11 Kasım da sipariş vermiştim hala kargoya verilmedi başka kargoya verilmeyenler de var, acaba bu problemden dolayı bir gecikme olabilir mi sorunu halledip öyle gönderelim falan gibisinden.
Hocam sizin yönlendirmenizle hareket edeceğim beklemedeyiz. Bu arada önceden alıp deneyimlerini paylaşan tüm arkadaşlara gerçekten teşekkür ederiz sıkıntı çekip bize çözüm önerisi veriyorsunuz.