Benim de bugün 3 kare sünger konuldu. Servis varken 50Hz videosunu açtım hiçbir değişim yok. Adamda geri kafalı birisi böyle şeyleri açarsan bende titrerim falan dedi sinirimi bozdu. Ben zaten bass seven birisi değilim, konuda ki videolarda titreşim oluyor evet ama onun dışında denk gelmediğim...
Hocam arka kapak komple değişecek mi dediler emin misiniz? Sorunu yaşayan arkadaşlara arka kapağın altında unutulan dört parça süngeri yapıştırarak çözüm sundular. Siz böyle deyince bir kafam karıştı.
Hocam olur da arar fırsat bulur da sorarsanız merak ettiğim bir konu var. Seri no dan cihazda eksik parça var mı yok mu anlayabiliyorlar mı? Bunu sorabilirseniz çok makbule geçer. Şu sebepten soruyorum: Hem benim hemde tahminen diğer arkadaşların kafasında acaba sıkıntı yok muydu, ben mi...
Hocam benim anladığım parça eksik olan tv'yi kameradan falan bir şekilde kontrol edip buluyorlar. Yani servis seri no bakıp arıza kaydı açarsa kesin bu problem var demek ki. Siz ilk olduğunuz için size detay verdiler galiba değil mi?
Hocam ben video attım, durumu izah ettim, seri no istendi ve kayıt açıldı. Demek ki next sorun olduğunu düşündü ki bana servis kaydı açtı. Sizde de böyle bir sorun varsa açılacaktır. Bence sorun varsa düzeltilmeli zaten basit bir operasyonmuş. Ben de sizin gibi bass sevmiyorum. Ama arada sırada...