Apostella isimli üyenin son içerikleri

1. A

Renault R21 Şu zamanda alınır mı?

İyi forumlar. Geçenlerde düşük bütçede alınabilecek 2. el araçlar için bir konu açmıştım şimdi aklıma takılan bir araba için açıyorum. Renault R21'ler gerek estetik gerekse performans olarak çok ilgimi çekiyorlar. Temiz bir şey bulabilirim gibi geliyor. Fakat piyasası yok, ve geri...
  2. A

110K Sedan Lpg İkinci El araç Tavsiye/Önerisi

Fransızlar Broadway ile zirveyi görüp bırakmışlar galiba :D
  3. A

Temizinden bi broadway alıp, çicek gibi yaptırıp bi 10-15 sene kullanmak istiyorum aslında hocam. Bakalim ya, halledeceğim umarım
  4. A

Broadway cidden 'efsane' tarzı bir şey ve binmek isterim. 1.4 kullanmış olduğunuzu varsayiyorum diğer motorlae hakkında bilginiz var mı?
  5. A

Broadway veya Ford Taunusa ne diyorsunuz hocam? 100k civaeına var. Yürüyen problemi olmadığı sürece (ki o da çok ciddi değilse halledilir) yaptırabilirim. Ayrıca şehir içi kullanım yapacağım. Maksimum 130 yaparım arabada daha yukarısı olmaz
  6. A

İnşaat hocam 1756395614 Taunus, broadway yada R21 bakıyorum hocam 1756395715 Çalışmaya ailem zorladı zaten. Ama EA'yım halledeceğim zaten. 'Keşke' diyeceğim çok bir şey yok zaten yaz bitti bende eylülün 20sinde başlayacağım sınava. Okulumun inanılmaz uzak olması, toplu ulaşım derken...
  7. A

Böyle ilanlar görüyorum ve tıpkı düşündüğünüz gibi düşünüyorum hocam. Mazdalar fordlar veya renolar var 100k civarında bile. Fakat forumda arkadaşların sadece r12 tofaş falan önermesi biraz moralimi bozdu açıkcası, çünkü tercih etmek isteyeceğim araçlar değiller. Ayrıca dediğim gibi illa...
  8. A

Hocam daha motor korkum var ya binemiyorum 1756266071 Bide Samsun'dayım kuzey tarafında malesef kötü ya. 1756266209 Masraflı olabilir hocam. Baba kaporta yapiyor, ve cevresi var motorcu şucu bucu. Hallederiz yani
  9. A

Evet gördüğünüz gibi. Seneye üniversite sınavım var ve beni okul-dershane-ev arası taşıyacak bir araç almam gerekiyor. Yaz tatilinde pek bi zamanım olmadığı için 2 ay çalışıp bu parayı çıkarabildim ve arabadan beklediğim çok basit şeyler: - Tekerleri dönsün, ulaşım sağlasın - Sedan olsun - Lpg...
Geri