İyi forumlar. Geçenlerde düşük bütçede alınabilecek 2. el araçlar için bir konu açmıştım şimdi aklıma takılan bir araba için açıyorum.
Renault R21'ler gerek estetik gerekse performans olarak çok ilgimi çekiyorlar. Temiz bir şey bulabilirim gibi geliyor. Fakat piyasası yok, ve geri...
Broadway veya Ford Taunusa ne diyorsunuz hocam? 100k civaeına var. Yürüyen problemi olmadığı sürece (ki o da çok ciddi değilse halledilir) yaptırabilirim.
Ayrıca şehir içi kullanım yapacağım. Maksimum 130 yaparım arabada daha yukarısı olmaz
İnşaat hocam
1756395614
Taunus, broadway yada R21 bakıyorum hocam
1756395715
Çalışmaya ailem zorladı zaten. Ama EA'yım halledeceğim zaten. 'Keşke' diyeceğim çok bir şey yok zaten yaz bitti bende eylülün 20sinde başlayacağım sınava.
Okulumun inanılmaz uzak olması, toplu ulaşım derken...
Böyle ilanlar görüyorum ve tıpkı düşündüğünüz gibi düşünüyorum hocam.
Mazdalar fordlar veya renolar var 100k civarında bile.
Fakat forumda arkadaşların sadece r12 tofaş falan önermesi biraz moralimi bozdu açıkcası, çünkü tercih etmek isteyeceğim araçlar değiller.
Ayrıca dediğim gibi illa...
Hocam daha motor korkum var ya binemiyorum
1756266071
Bide
Samsun'dayım kuzey tarafında malesef kötü ya.
1756266209
Masraflı olabilir hocam. Baba kaporta yapiyor, ve cevresi var motorcu şucu bucu. Hallederiz yani
Evet gördüğünüz gibi. Seneye üniversite sınavım var ve beni okul-dershane-ev arası taşıyacak bir araç almam gerekiyor.
Yaz tatilinde pek bi zamanım olmadığı için 2 ay çalışıp bu parayı çıkarabildim ve arabadan beklediğim çok basit şeyler:
- Tekerleri dönsün, ulaşım sağlasın
- Sedan olsun
- Lpg...