Türktelekom alt yapısı üzerinden aynı fiyatlara başka iss geçmeyin dostlar rezillik çekersiniz arızanız çözülmez çözülse de tekrar edecek 2006(ttnet) yılından beri türk telekom firmasındayım 2 veya 3 kere problem yaşadım şuan 1 gbps internet kullanıyorum çorum'da gayet iyi çalışıyorlar.
Dostum ben tüm testlerini yapıp iade ettim panel çok kötüydü sana öyle gelmemiştir bilemem ama dediğim gibi bildiğin baya baya gölge var kabul edilebilir bir derecede değil aksiyon sahneleri bildiğin flu oluyor kendi sitesinde bile 25ms yazıyor sana panel kodunu attım orda bile 20ms yazıyor 3ms...
Bende şaşırdım zaten dediğiniz panel bu olamaz yoksa 144hz'de 30ms çok sıkıntı yaratıyor dediğim gibi kör olacaktım o derece takıldım bu konulara takılmayan birisi kullanabilir dediğim gibi ama iadeye gönderdim 14 gün iade hakkımız bulunuyor.
1764777568
Merhaba cihazı iadeye gönderdim...
Kırmak ne kelime üstadım sadece gördüklerimi dile getirdim yada ben çok kafayı yoruyorum böyle şeylere kullandığım hiç bir monitörde ghosting e rastlamadım bu bir garip geldi vantage yazılımında aygıtlar bölümünü göremedim size bilgi vermesi için bu modelin ekran panel özelliklerini ekliyorum.
Bende düşmüyor
[H3 id='Sepetin+kodun+kullanlabilmesi+iin+gerekli+artlar+salamyor.+Sepetindeki+rnleri+ve+koullar+kontrol+edip+tekrar+deneyebilirsin.']Sepetin, kodun kullanılabilmesi için gerekli şartları sağlamıyor. Sepetindeki ürünleri ve koşulları kontrol edip tekrar deneyebilirsin.[/H3]
Aslında size bir yönden katılıyorum bir yönden katılmıyorum şuan en alınacak oled tv LG B4 1.5 senedir dükkanımda her gün 10 saate yakın çalışmakta bir sıkıntı çıkmadı ve donanım hızlandırması LG tvler bu işin piridir, TCL gelirsek c755, c855 serisinden 2 adet tv aldım mini led biri 65 biri 75'...
Dostum öncelikle merhaba 2 teker olarak aramıza hoş geldin şimdiden bütçe önemli bu konuda bana kalırsa japon tarafından ilerlemen bütçeni yazarsan ona göre öneriler vereceğim :)