APOTHEKE isimli üyenin son içerikleri

1. A

Yeni bir ssd aldım,eski ssdimi yeni aldığım ssdye kopyalayacağım ama port yok

teşekkur ederim hiç yapmadım bi bakıyım .
  2. A

laptop kullanıyorum. Anakart modelini bilmiyorum. usb donuşturucu uzerinden kullonlama yapsam bir sıkıntı olur mu ? teşekkür ederim
  3. A

Bu ssd kutusunu alsam onunla bilgisaya bağlasam eski ssdiğimi sıkıntısız bir şekilde klonlayabilirmiyim usb uzerinden. birde bilgisayarımda sata3 ssd portu var benim, ssdiğim m key ssd, ona ozel donuşturucu bulamadım var mıdır ?
  4. A

Ekran kartım sabit frekansta durmuyor

i5 12400f dar boğaz olsa bile şoyle bir sıkınıtı daha var oyun 10 dk sonra pc ekran gidiyor sesler geliyor
  5. A

Ekran kartım sabit frekansta durmuyor

elimde 3070 ekran kartım var ekran kartım freansı sabit durmuyor ve sıcaklık 80 dereceye cıkıyor ekran kartım 3 fanlı gigabayt gaming oc modeli oyunu tam ekran oynadığımda sıcaklık 75 80 küsür arası
  6. A

❌İndirim Bitti! HepsiBurada 101 TL'ye 100 tl indirim kuponu

hocam size gelmemiş olabilir arkadaşıma gelmiş istiyorsanız başka hesaplardan bakın
  7. A

bende en başta gozukuyor idi
  8. A

kuponlarım kısmından kontrol edebilirsiniz son 2 gün sanırım. en başta gozukmuyor ise muhtemeln yoktur başka hesapları kontrol edin onlara düşmüş olabilir.
  9. A

HP Victus 16 S0018NT / Ryzen 5 7640HS + RTX 4060 Panel Testi 🔥

Abi bu ölçüm cihazının doğruluk oranı nedir ?
  10. A

oyunlarda ekran kartı ile işlemci arasında 20 derece fark var normalmi ?

temizledim ama işlemci kısmına çok sürdüm galiba. çünkü ekran kartının sıcaklığı ciddi manada düştü.
  11. A

Thermal Grizzly Kryonaut 12,5 W/m·K
  12. A

ya termal macunu yanlış sürdüm yada virüs var bilgisayarda. Teşekkür ederim ilgin için. 1695727534 işlemcim ısnınyor ciddi manada ekran kartı max 76 gördü macundan sonra. ilgin için teşekkür ederim.
  13. A

Termal macunumu yeni değiştirdim ekran kartı 84 - 85 derecelerden 74 dereceye düştü ama işlemci hala çok ısınıyor. Termal macunu değiştirmeme rağmen hiç bir gelişme yok . (not: 2 yıldır format atmadım virüs olma olasılığı var)
Geri