tabii ki düzeltir sıvı soğutucuya geçtiğinde bilen birisinden destek alarak overclock atabilirsin ve bu arada cs2 en çok cpu kullandığı için bu kadar fps drop yiyorsun
evet haklısınız o zaman pek düşünülecek bir şey yok dediğiniz gibi kuveyttürk kredi kartına 12 ay vadesiz taksit yapıyorlar bence alınabilir
1745944699
bana da biraz öyle geldi fakat taksit kampanyası varmış
almışken tam alsın diye öyle söyledim arkadaşın verdiği siteye girip diğer işlemci seçeneklerine bakarsanız görürsünüz 3d olarak genelleme yaptım sadece.
tam olarak bi ortalama veremiyorum fakat akakçe gibi sitelerden parçalara tek tek bakabilirsin bi fiyat çıkartabilirsin toplu sistemler...
bios ayarlarını sıfırlayın hocam yanılmıyorsam biosa girdiğinizde F5 tuşu olması gerekiyor
1745944042
eğer işe yaramazsa dediğim gibi format tabii siz yine de şansınızı deneyin
işlemciyi 3d bi işlemci olarak değiştirirsen uçar onun dışında da gerçekten güzel bir sistem fakat fiyat bana biraz abartı geldi tabii ki 12 taksit alacağın için pek bişey diyemiyorum ama şunu bil ki kendin toplarsan daha ucuza toplayabilirsin
anladım acer nitro yazısı windowsun giriş ekranı gibi düşünebilirsin windowsuna girmeye çalışırken sorun yaşıyor dosyalardan kaynaklı da olabilir eğer herhangi bir önemli ayarın yoksa biosu sıfırlanamanı öneririm onun dışında tek çözüm format gibi gözüküyor
hocam ram anakart montajıymış işlemci montajıymış bunların hepsi çocuk oyuncağı sana tek önerim eğer kasanın üzerinde halihazırda bir anakart varsa resmini çek diğerini montajlarken sana fikir olur
hatanın sebebi donanımsal bir sorundan kaynaklı biosu sıfırlamayı deneyebilirsin ve bu hatayı bilgisayarı açtığında ne zaman veriyor onun da bilgisini söyler misin