A

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında Referanslar İkinci El Konuları

• A
      App20, MIRANA-4070SUPER ALINIR MI? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      https://www.gaming.gen.tr/urun/413890/vulcan-4070super-amd-ryzen-5-7500f-mpk-galax-geforce-rtx-4070-super-1-click-oc-2x-v2-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem...
    • A
      App20, 36-37 Bin arası kasa mönitör önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      8400f???...
    • A
      Umrumda değil hocam inandıklarınız dediğim gibi size birşeyler anlatmayı kestim ben dinlemiyorsun karşındakini bana kırmızı asa diye dizi falan öneriyorsun...
    • A
      App20, Evrim Bilimsel Bir Gerçektir başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Son soruya cevap vermişsin sadece ve sözler köşkü gibi kanallar asıl tam size göre birbirinizi yiyorsunuz genelde,sen kendini bilim sandığın için beni...
    • A
      Fosiller mesela neden ara form olarak yorumlanıyor mesela evrim hiç dusunulmemis olsa o fosiller belkide farklı tür olarak kabul edilecekti arada benzerlik...
    • A
      Doğa kanunu diyince biseyler ha tamam mı oluyor doğa mi yapıyor. Yercekimine mesela bilimsel olarak isim verilmese sen inanmayacak misin
    • A
      İnsanlar şuan evrimleşiyor mu o zaman? Yada Evrimin keyfi istedi durduk mu? Daha 3000 yıl önceki tarih hakkında bile çok çok az bilgimiz varken milyonlarca...
    • A
      Sen kafanda yercerkimi ile aynı kefeye koyuyorsun sadece. Körelmiş organlar muhabbeti de evrime kanıt olarak gösterilen şeyler arasında ama işe yarar...
    • A
      Siz İslama inanma sebebi olarak mucizelermis gibi cümle kurdunuz çünkü. Evrim hep değişiyor organlar icin körelmiş işe yaramaz diyorlar mesela bademcikler...
    • A
      Mucizelere İnanilma sebebi SONSUZ Güçteki ALLAH'A inanmaktır. Biz ALLAH'ın varlığını kabul ettiğimiz için ve sonsuz güçte kabul ettiğimiz için hersey onun...
    • A
      Bilime karşı bakış acınızı değiştirecek seri
    • A
      App20, RTX4060 Ekran Kartına Ryzen 5500 İşlemci Yeterlimi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Düz 5700 kötü r5 5600 ün gerisinde (16mb önbellek yüzünden (
    • A
      App20, RTX4060 Ekran Kartına Ryzen 5500 İşlemci Yeterlimi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Evet işlemci degistriwmk iyi olur R5 5600 yetecektir doye düşünüyorum Ama sanırım bütçeye gire en iyisi bu...
    • A
      App20, Hepimiz Birer Köle miyiz? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      eskiden 1 kişinin kölesi olurdun o seni satar alırdı, şimdi ise sen kendine efendi seçiyorsun gibi bir şey arada öyle izin fln tatil fln varki kimse isyan...
    • A
      https://www.itopya.com/msi-mag-256f-245-180hz-1ms-hdmi-dp-adaptive-sync-fhd-rapid-ips-gaming-monitor_u26584 bunu alfım hocam
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,903
Üyeler
168,533
Son üye