Umrumda değil hocam inandıklarınız dediğim gibi size birşeyler anlatmayı kestim ben dinlemiyorsun karşındakini bana kırmızı asa diye dizi falan öneriyorsun...
Son soruya cevap vermişsin sadece ve sözler köşkü gibi kanallar asıl tam size göre birbirinizi yiyorsunuz genelde,sen kendini bilim sandığın için beni...
Fosiller mesela neden ara form olarak yorumlanıyor mesela evrim hiç dusunulmemis olsa o fosiller belkide farklı tür olarak kabul edilecekti arada benzerlik...
İnsanlar şuan evrimleşiyor mu o zaman? Yada Evrimin keyfi istedi durduk mu?
Daha 3000 yıl önceki tarih hakkında bile çok çok az bilgimiz varken milyonlarca...
Sen kafanda yercerkimi ile aynı kefeye koyuyorsun sadece. Körelmiş organlar muhabbeti de evrime kanıt olarak gösterilen şeyler arasında ama işe yarar...
Siz İslama inanma sebebi olarak mucizelermis gibi cümle kurdunuz çünkü.
Evrim hep değişiyor organlar icin körelmiş işe yaramaz diyorlar mesela bademcikler...
Mucizelere İnanilma sebebi SONSUZ Güçteki ALLAH'A inanmaktır. Biz ALLAH'ın varlığını kabul ettiğimiz için ve sonsuz güçte kabul ettiğimiz için hersey onun...
eskiden 1 kişinin kölesi olurdun o seni satar alırdı, şimdi ise sen kendine efendi seçiyorsun gibi bir şey arada öyle izin fln tatil fln varki kimse isyan...