appl isimli üyenin son içerikleri

1. A

MONİTÖR EKRANI GELMİYOR

Sanırım ekran kartından oldu yuvasından gevşeme olmuş olabilir ekran kartının yuvasına doğru bastırınca düzeldi şuanlık bir problem yok aynı hatayı alırsam sizi bilgilendiririm
  2. A

MONİTÖR EKRANI GELMİYOR

monitör masaüstüne bağlıyken 10-15dk sonra ekran geliyor bazende hemen geliyor ama bunu laptopa bağladığımda böyle bir sorun yaşamıyorum bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim
  3. A

Anlık olarak fps düşüşü

Sapphire 7800xt nitro
  4. A

Anlık olarak fps düşüşü

CS için geçerli değil diğer oyunlardada yapıyor nadirde olsa
  5. A

Anlık olarak fps düşüşü

CSde yüksek ayarlarda 350+fps alıyorum son zamanlarda oyundayken fps bir anda 2-3 fpsye düşüyor 2-3 dk bekliyorum tekrardan artmasını artmayınca sistemi açıp kapattığımda ise eski şekilde 350+fps devam edıyorum son zamanlarda yapmaya başladı nedenini bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim
  6. A

Bütçeye göre kulaklık önerisi

https://www.hepsiburada.com/steelseries-arctis-nova-5-wireless-ve-bluetooth-kablosuz-oyuncu-kulakligi-siyah-pm-HBC00006FI4TX https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_hyperx-cloud-iii-red-headset-727a9aa-kablolu-kulak-ustu-kulaklik-siyah-kirmizi-1231539.html...
  7. A

Bios ekranını açamıyorum

Hayır hocam olması gerektiği gibi taktım
  8. A

Bios ekranını açamıyorum

CPU ve DRAM
  9. A

Bios ekranını açamıyorum

Var hocam
  10. A

Bios ekranını açamıyorum

Hocam şimdi laptopa bağladım hdmiyı görüntü geldi laptoptan 1747559865 Yazıyorum 1747560208 7800xt nitro Ryzen 7 7800x3d Msi b650m-p kingston kc3000 Patriot 6000mhz 16gb x2
  11. A

Bios ekranını açamıyorum

Hdmi kablosunu görmüyor PC DP takınca montiörde DP takılı olduğu gözüküyor ama HDMI gözükmüyor
  12. A

Bios ekranını açamıyorum

var
  13. A

Bios ekranını açamıyorum

Evet hocam iki türlüde denedim olmadı
  14. A

Bios ekranını açamıyorum

Hocam deneyip dönüş yapacağım
  15. A

Bios ekranını açamıyorum

Yazmıyor hocam msi diye evet DP ile görüntü alıyorum