appyn isimli üyenin son içerikleri

1. A

Öneri 9 Bin TL Bandından Monitör Önerisi Arıyorum

ben çok memnunum https://www.amazon.com.tr/dp/B0GSQDRJZG?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&language=tr_TR&psc=1
  2. A

Elimde Corsair H45 Sıvı Soğutucu Var

bu ürünü satabilir miyim sizce eski pcmin içinde öylece duruyor yıllardır
  3. A

Coolmaster Nmve 850w Gold V2 Full Moduler

2022 yılında amazondan satın almıştım almanyadan gelmişti hala aktif olarak kullanıyorum çok memnunum
  4. A

🔥İndirim 💥 8599 TL - Gigabyte G27q20 200hz 0.5ms 2k Qhd Ips Pivot Monitör 💥

ben aldım geçen hafta çok memnunum herkese tavsiye ederim
  5. A

🔥İndirim Intel Core İ5 14400f 6699tl 🔥🔥🔥

arkadaşlar konudan biraz bağımsız 13600kf i cooler master 240mm soğutabilir mi, yeterli gelir mi?
  6. A

Öneri 2 Bin TL Gaming Monitör Önerisi

peki bu fiyat bandında tavsiye edeceğiniz bir monitör var mı 2k için
  7. A

Öneri 2 Bin TL Gaming Monitör Önerisi

rekabetci için neden uygun değil pek anlamadığım için sormak istedim bende monitör arayışındayım (arada cs2 ve lol oynuyorum)
  8. A

Zotac Rtx5070 Twin Edge Alınır mı?

33.990 ₺
  9. A

Zotac Rtx5070 Twin Edge Alınır mı?

arkadaşlar msi gaming trio 12gb 5070 almayı düşündüm ama aradaki 13 bin ₺ fiyat farkı düşündürüyor benim amacım 2K da rahatca oyun oynamak sizce değer mi?
  10. A

Ekran Kartımı Sizce Kaça Satabilirim?

arkadaşlar çok teşekkür ederim yorumlarınız için
  11. A

Ekran Kartımı Sizce Kaça Satabilirim?

arkadaşlar gigabyte 3060 gaming oc 12 gb ekran kartım var güncelleyeceğim için satmayı düşünüyorum sizce kaç bin ₺ ye satabilirim Not : rdr2, cyberpunk 2077 ve expedition 33 oynadığım en ağır oyunlar. Mining kesinlikle yapılmamıştır.
  12. A

12400f İ Hangi İşlemciyle Güncellemeliyim?

15 bin ₺
  13. A

12400f İ Hangi İşlemciyle Güncellemeliyim?

arkadaşlar yakın zamanda ekran kartımı(5070 e geçiş ) ve monitörümü değiştirip 2k ya geçiş yapacağım ama bir kaç ay daha var bahsettiğim güncellemerle sırıtmayacak bir işlemci upgrade yapacağım acaba hangi işlemciyi tavsiye edersiniz
  14. A

❌İndirim Bitti! Pny 5080 70484tl Pny 5070ti 52341tl

arkadaşlar konu dışı olacak ama bu 9 taksit muhabbeti hep var mı yoksa prime day e özel mi
  15. A

Çözüldü✓ Razer barracuda kulaklığımı bir sorun görünmemesine rağmen pc ye bağlayamıyorum.

bir kaç haftadır kulaklığımı hiç kullanmadım ihtiyacım oldu takayim dedim pc ye bağlayamıyorum
Geri