appyn isimli üyenin son içerikleri

1. A

Çözüldü✓ Razer barracuda kulaklığımı bir sorun görünmemesine rağmen pc ye bağlayamıyorum.

bir kaç haftadır kulaklığımı hiç kullanmadım ihtiyacım oldu takayim dedim pc ye bağlayamıyorum
  2. A

Apple alışveriş praktika

Arkadaşlar merhaba umarım doğru yere açmışımdır konuyu. Almanca gelişimim için uygulamadan yıllık satın almak istiyorum ama anlamadığım şey cüzdanda bi kartım bağlı değil bağlıysada haberim yok tek çekim şeklinde mi hesabımdan çekecek ve nereye yansıtacak. Teşekkürler
  3. A

🔥İndirim TCL 75C755 MİNİ LED TV 62.999₺

hocam bilmediğim için soruyorum mini led ne demek
  4. A

🔥İndirim Intel i5 14600KF 6.999 TL

teşekkür ederim
  5. A

🔥İndirim Intel i5 14600KF 6.999 TL

ben çok anlamam işlemcilerden yardımcı olursanız sevinirim bu işlemci 12400F den çok daha iyi mi değer mi geçmeye 1751895251 anakartım Pro B660m-p Ddr4 M2 Nvme Hdmı-dp Pcıe 4.0 1700p Atx soğutucumda Cooler Master MasterLiquid ML240L V2
  6. A

🔥İndirim Beypazarı Maden Suyu 6x200ml 2'li paket 74TL

ben çektim 2 adet teşekkürler gayet uygun 2-3 kırık gelse dahi sorun değil 148₺ para değil artık
  7. A

Ac originisde anlamsız bir hata

logitechin direksiyon uygulaması arkada çalışıyordu siz diyince kapattım sorun çözüldü çok teşekkür ederim.
  8. A

❌İndirim Bitti! Gündoğdu Taze Kaşar Peyniri 700 gr 4'lü ÖZLEDİK100 koduyla 699,90 TL

çektim 1 tane teşekkürler ve indirim bitti
  9. A

teşekkür ederim dikkat edeceğim.
  10. A

Arkadaşlar ac origins oynarken hiçbir tuşa basmadığım halde karakter belli bir yönde ilerlemeye devam ediyor klavye bozuldu sanıp yeni klavye ve mouse almama rağmen bu hata devam ediyor çoğu oyunda bu hatayı son 2 haftadır almaya başladım sizce sorun nedir formatla çözülecek bir şey gibi mi?
  11. A

Gigabyte vision 3060ti 8gb 3 fanlı model

beyler konudan bir tık bağımsız ama 2,5 yıldır kullandığım gigabyte geforce rtx 3060 12gb gaming oc ekran kartım var rdr2 ,cyberpunk 2077 ve fc24 dışında zorlayıcı bir oyun görmedi (cs lol saymıyorum) sizce ne kadar satabilirim kutusu bile duruyor.
  12. A

🔥İndirim Viko 6'lı Akım Korumalı Priz 1.5M 338₺

buzdolabı için önereceğiniz var mı tekli?
  13. A

Cs2 de görüntü ayarları kendi kendine değişiyor

bakma fırsatım henüz olmadı
  14. A

çok teşekkür ederim
  15. A

ekran kartım nvidia evet hangisini sileyim?
Geri