Arkadaşlar merhaba umarım doğru yere açmışımdır konuyu. Almanca gelişimim için uygulamadan yıllık satın almak istiyorum ama anlamadığım şey cüzdanda bi kartım bağlı değil bağlıysada haberim yok tek çekim şeklinde mi hesabımdan çekecek ve nereye yansıtacak. Teşekkürler
ben çok anlamam işlemcilerden yardımcı olursanız sevinirim bu işlemci 12400F den çok daha iyi mi değer mi geçmeye
1751895251
anakartım Pro B660m-p Ddr4 M2 Nvme Hdmı-dp Pcıe 4.0 1700p Atx soğutucumda Cooler Master MasterLiquid ML240L V2
Arkadaşlar ac origins oynarken hiçbir tuşa basmadığım halde karakter belli bir yönde ilerlemeye devam ediyor klavye bozuldu sanıp yeni klavye ve mouse almama rağmen bu hata devam ediyor çoğu oyunda bu hatayı son 2 haftadır almaya başladım sizce sorun nedir formatla çözülecek bir şey gibi mi?
beyler konudan bir tık bağımsız ama 2,5 yıldır kullandığım gigabyte geforce rtx 3060 12gb gaming oc ekran kartım var rdr2 ,cyberpunk 2077 ve fc24 dışında zorlayıcı bir oyun görmedi (cs lol saymıyorum) sizce ne kadar satabilirim kutusu bile duruyor.