AprnHaci isimli üyenin son içerikleri

1. AprnHaci

PES 2021 ARKADASLA OYNAMAK

nasıl yapılıyor peki ya gösterebilir misin
  2. AprnHaci

nasıl yani bende crack pes 21 yüklü onla ayarlayabilir miyim
  3. AprnHaci

merhaba bizde denedik ama arkadaşa çok drop giriyor 1080pde 720pde de oyun çok kötü, uploadım 10mbps sanırım ondan, arkadaşımın 30 arkadaşımdan oynanabilit mi acaba 1080p?
  4. AprnHaci

Arkadaşlar bir miktar paraya ihytiacım var valo hesabımı nerede satabilirim

olm aglicam lan kiz umarim degerini bilir, kanka itemsatisda falan satabilirsin diye biliyorum ya da muadili hesap satis siteleri var
  5. AprnHaci

Taşınabilir ssd taktım yeterli mi

taktım direkt çalıştı pc gördü ekstra bişey yapmama gerek var mı yoksa direkt kullanayım mı bilgisi olan var mı?
  6. AprnHaci

Fatura adresimi yanlış girmişim

ssd sipariş etmiştim teslimat adresi doğru ama fatura adresi eski adresim kalmış bi sorun olur mu?
  7. AprnHaci

Bu taşınabilir ssdyi normal ssd gibi kullanabilir miyim?

anladım hocam normal ssd almak istemiyorum çünkü kasa çok karışık onu takmakla uğraşamam cidden, bu yüzden taşınabilir alıyorum bi sorun çıkmayacaksa bunu aldım gitti.
  8. AprnHaci

sata portu nedir hocam pek bilgim yok
  9. AprnHaci

usb 3.2 destekliyor benim kasa sorun olur mu yavaş mı çalışır?
  10. AprnHaci

yardımcı olabilecek var mı bu ssd alırsam sorun yaşamam değil mi?
  11. AprnHaci

https://www.hepsiburada.com/hiksemi-t300s-512gb-tasinabilir-ssd-p-HBCV00003NN2EN?magaza=GpnTeknoloji&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Aakakce.md%3Apricecomp&utm_content=agnm%3Ahb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.24.6 ssd bu koymayı...
  12. AprnHaci

usb ile direkt tak çalıştır kullanabilir miyim normal ssd gibi, yoksa sadece aktarma amaçlı mı kullanılıyo bi bilgim yok normal depolama alanı oluşturmak için alıyorum pcye almalı mıyım?
  13. AprnHaci

Taşınabilir ssd önerebilir misiniz

https://www.hepsiburada.com/hiksemi-t300s-512gb-tasinabilir-ssd-p-HBCV00003NN2EN?magaza=GpnTeknoloji&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Aakakce.md%3Apricecomp&utm_content=agnm%3Ahb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.24.6 bunu buldum ama...
  14. AprnHaci

Taşınabilir ssd önerebilir misiniz

bütçem 1k azcık aşabilirim 1300e kadar falan 500 gb ssd almak istiyorum ama taşınabilir olması önemli kurmakla uğraşmak istemiyorum önerileriniz var mı?
  15. AprnHaci

Taşınabilir ssd alınır mı

şuan bende 500 gb m2 ssd var yetmiyor yeni sata ssd almak istiyorum ama takmakla uğraşmak istemiyorum zaten kasa çok karışık onun için direkt taşınabilir ssd almayı düşünüyorum ama taşınabilir ssd normal ssd gibi kullanılır mı sıkıntı çıkar mı bilmiyorum linkini bırakıyorum...
Geri