aqakren isimli üyenin son içerikleri

1. A

Oppo a3 güç tuşuna basınca şarj duruyor

Merhaba daha yeni Oppo A3 aldım telefon şarj olurken güç tuşuna basıp telefonu açınca ya da ekranı kapatınca şarj duruyor ve yeniden başlıyor bunun bir çözümü var mı acaba?
  2. A

Anakartı bozuk telefondan veri kurtarılırmı

fotoğrafları notları ve wp mesajlarını
  3. A

Anakartı bozuk telefondan veri kurtarılırmı

Merhaba Oppo A55 telefonum kullanırken bir anda kapandı ve hiç tepki veremdi telefoncuya götürdüm ekran değişimi ve anakartta bozuk olan parçaları değiştirdiğini söyledi çok uğraştı ama telefona görüntü gelmedi kuryelik yapıyorum ve çok fazla yağmurda kalıyorum telefoncu yağmur yüzünden anakart...
  4. A

Samsung A32 FRP kilidi nasıl kaldırılır?

Merhaba, yeğenlerim oynadığı Samsung A32 model telefona ekran kilidi koymuş sonra unutmuşlar. Eniştem de format atmış telefona ama e-postayı hatırlamıyorlar. Eski Android sürümlerinin çok kolay FRP kilidi kaldırılıyordu ama bu telefonda ne kadar uğraşsam da başaramadım. Denemediğim program ve...
  5. A

r5 5500 anakart önerisi

Gigabyte B550M DS3H bu kart nasil sizce almayı düşünüyorum da sizin attığınız daha mı iyi
  6. A

r5 5500 anakart önerisi

ryzen5 5500 ve rtx 3050 8 gb var hangi anakartı önerirsiniz? bütçe 3500 tl.
  7. A

2.000-2.500 TL RAM önerisi

Elimde Gigabyte B550M-DS3H anakart ve R5 5500 işlemci var 2000 2500 TL arası RAM öneriniz nedir?
  8. A

14-15 bin TL'ye işlemci ve RAM önerisi

Gigabyte B650 Eagle AX anakart ve RTX 3050 8 GB ekran kartına işlemci ve RAM alacağım ağırlıklı olarak FPS oyunu oynuyorum ve yüksek FPS almak istiyorum önerileriniz nelerdir? Bütçe 14 15 k arası.
  9. A

gigabyte b650 eagle ax alınır mı

teşekkür ederim bi arkadaşla takas edeceğiz de pek incelemesini bulamadım soramak istedim 1722717000 bi arkadaşla takas edeceğim de kart bana 3 k ya gelmiş olacak sormak istedim
  10. A

gigabyte b650 eagle ax alınır mı

gigabyte b650 eagle ax alınır mı? https://www.itopya.com/gigabyte-b650-eagle-ax-7600oc-ddr5-soket-am5-m2-hdmi-dp-atx-anakart_u26219
Geri