Merhaba daha yeni Oppo A3 aldım telefon şarj olurken güç tuşuna basıp telefonu açınca ya da ekranı kapatınca şarj duruyor ve yeniden başlıyor bunun bir çözümü var mı acaba?
Merhaba Oppo A55 telefonum kullanırken bir anda kapandı ve hiç tepki veremdi telefoncuya götürdüm ekran değişimi ve anakartta bozuk olan parçaları değiştirdiğini söyledi çok uğraştı ama telefona görüntü gelmedi kuryelik yapıyorum ve çok fazla yağmurda kalıyorum telefoncu yağmur yüzünden anakart...
Merhaba, yeğenlerim oynadığı Samsung A32 model telefona ekran kilidi koymuş sonra unutmuşlar. Eniştem de format atmış telefona ama e-postayı hatırlamıyorlar. Eski Android sürümlerinin çok kolay FRP kilidi kaldırılıyordu ama bu telefonda ne kadar uğraşsam da başaramadım. Denemediğim program ve...
Gigabyte B650 Eagle AX anakart ve RTX 3050 8 GB ekran kartına işlemci ve RAM alacağım ağırlıklı olarak FPS oyunu oynuyorum ve yüksek FPS almak istiyorum önerileriniz nelerdir? Bütçe 14 15 k arası.
teşekkür ederim bi arkadaşla takas edeceğiz de pek incelemesini bulamadım soramak istedim
1722717000
bi arkadaşla takas edeceğim de kart bana 3 k ya gelmiş olacak sormak istedim