aqsg isimli üyenin son içerikleri

1. aqsg

Bedrock Shader Çalışmıyor

Merhaba. Minecraftta kuzenime yaptığımız shader düzgünce çalışıyor ama bende gökyüzü kotu duruyor sebebini anlamadim. Onun telefonu oppo a60 benimki redmi 12 fotoğrafını ekledim. Sinir krizi geçirttirecek bana lütfen cevaplayın.
  2. aqsg

Yardım Clash Royale Hesap Kurtarma

Merhaba. Clash royale hesabımı silme talebinde bulundum ama iptal etmek istiyorum daha 9 gün süresi var. Supercell idye giriş yapabiliyorum ama oyuna giremediğim için oyuncu kodunu bilmiyorum web sitesinden vb. oyuncu kodunu öğrenebilirmiyim lütfen hızlı cevap verebilirmisiniz?
  3. aqsg

Elektro Gitar Tavsiyesi Gerekiyor

8k olanin inceleme videosuda var o yüzden kafama yattı.
  4. aqsg

Hocam set olanlar daha çok hoşuma gidiyor çünkü taksitle alacağım tek yerden toplu şekilde alayım istiyorum. Bu yada bunu alacağım.
  5. aqsg

Bu videodaki gibi çalmak istiyorum yani metallica falan değil. Sıfır alacağım maalesef ikinci el alamam. Kafam çok karıştı
  6. aqsg

Core amfileri 8k aga ama 1754495528 rota müzikteki ibanez cok aklima yattıda guvenilirmi bilmiyorum. 1754495924 Bunu alacağım sanırım. Ve zaten bu sene yoğun olacağımdan çok kullanamam. Yazında işte çalıştığım için yenisini alacak parayı bulabilirim en mantiklisini bu olarak görüyorum.
  7. aqsg

Tamamdır reis teşekkürler ama sonrasında zaten gitarı değiştiririm buyuk ihtimalle
  8. aqsg

Hocam kozmosun burda inceleme videosuda var hoşuma gitti.
  9. aqsg

Rota müzikte ibanezin seti vardı 13kydi galiba o alınır mı?? 1754479830 Hocam peki amfi olarak ne onerebilirsiniz zuhalde güzel amfiler vardı
  10. aqsg

Reis bu alınılabilirmi sence? Yada bu 1754478843 Bu videodaki gibi calabilirmiyim? Boyle Metallica falan calmayacagim
  11. aqsg

Reis sıfırdan başlıyorum
  12. aqsg

Merhaba. Yaklaşık bir 12-12.5 bütçem var kendime bir elektro gitar almak istiyorum max 13kya çıkabilirim. Evde kullanacağım. Gitar oneriniz varsa yazabilirmisiniz?
  13. aqsg

Minecraft Bedrock Sunucu Açma

Merhaba. 3-4 kişilik bir minecraft sunucusu açacağız bunu ücretsiz olarak nereden yapabiliriz? Hepimiz mobilden oynuyoruz 7/24 aktif olmasına gerek yok açtığımız zaman çok uzun süre bekletmesin yeterli.
  14. aqsg

7K Butce Telefon Onerisi

Trendyolda 9kydida burda daha iyiymiş 1752774741 Aga linke girince a16nin fiyati 10kya çıkıyo 😶
  15. aqsg

7K Butce Telefon Onerisi

Beyler a16yı benim elimde olsa alacağım ama alamıyorum işte. A16 dışında telefon önerir misiniz? 7k bütçe. 1752773557 Reis baktığımız telefon 7k önerdiğiniz telefon 9k
Geri