Aquarius isimli üyenin son içerikleri

1. A

Msi Servis Point Mağduriyeti

Geçmiş olsun. Servispoint iş bilmez rezalet bir firma sırf bu yüzden msi markasından soğudum.
  2. A

Csfloat Hesabima Yatan Para

Anladim geldigi yer zaten belli oldugu icin sorun olmuyor o zaman. Geldigi yer belli oldugu icin ona gore banka ayarliyor yani. Bu konu hakkinda bilgim var sadece bu duruma nasil uyarlanabilir onu sormustum. 1786869376 Duzenli olsa bile bu gelirler bir sorun yok o zaman
  3. A

Duzenli alanlar sirket mi kuruyor bunun icin? Biraz sacma ama
  4. A

Zaten sikinti olsa bile vergi konusu 3 5 sene sonra patliyorda yasal olarak karsiligi nedir onu merak ediyorum. Sonuctan oyun platformundan gelcek para ve duzenli gelmeyecek ama bilemedim
  5. A

Csfloattan hesabima para yatarsa vergi acisindan bir sorun olur mu 30k falan
  6. A

Baseus Bass Bh1lite Alınır mı?

Trendyolda 799, hepsiburada da 849tl. Gunluk dizi film icin alinir mi? https://ty.gl/hremx2iojvovz https://www.hepsiburada.com/baseus-bass-bh1-lite-kablosuz-kulak-ustu-kulaklik--bluetooth-60-ergonomik-tasarim-siyah-p-HBCV0000BTOJC4?magaza=Nethouse&url_src=and-product-detail
  7. A

Upgrader.Pro Güvenilir mi

O açıdan değil, hesap güvenliği ban riski açısından güvenilir mi? Bende çok gereksiz bir sürü şey var onları takas kumar birşeyler yapacak kuzenim.
  8. A

Upgrader.Pro Güvenilir mi

Valve kurallarina aykırı sanırım ve API kimlik hırsızlığı olduğunu soyluyor gemini ama net bir şey bulamadım. En kötü ihtimalle farklı hesap açıp oraya aktarsam o şekilde yapsam ana hesabı olumsuz etkiler mi?
  9. A

🔥İndirim 🔥Hepsiburada Tıkla Kazan Aktif (22.00 Kadar) 🔥

300e 100 cikti banada 😂
  10. A

🔥İndirim Jbl Tune Buds Tws Kulaklık Siyah 1.606 TL

Benden once birisi yazmis iyi degil diye
  11. A

🔥İndirim Jbl Tune Buds Tws Kulaklık Siyah 1.606 TL

İyi bir cihaz mi? 1786378323 Degilmis 😂
  12. A

Kulak Üstü Kulaklık Önerisi

Kulak ici kulakligim var. Kulak ustu istiyorum rahat hafif gunluk kullanim icin
  13. A

Kulak Üstü Kulaklık Önerisi

Mevcut kulaklığım Steelseries Arctis Nova Pro'dan sıkıldığım için jack girişli tak çalıştır kulaklık arayışındayım. 5000e kadar çıkarım ama 2000 3000 liraya kadarda olur. Genel olarak günlük, dizi, oyun kullanım uzun ömürlü bir şey arıyorum. Quantum 100 mesela hoş duruyor ama kulaklığın üstünde...
  14. A

Öneri Huawei Akıllı Saat Önerisi Lazım ?

Huawei Watch GT3 Pro modelinden Watch Fit 5 Pro modeline geçiş yapmayı düşünüyorum. Kullananlar önerir misiniz?
  15. A

❌İndirim Bitti! Razer Deathadder V3 Pro Oyuncu Faresi 4450 TL

Ne kadar surede scrol sorunu basladi? Bende de viper v3 pro var suan bir kac aylik mouse korktum acikcasi.
Geri