Aquarius isimli üyenin son içerikleri

1. Aquarius

3685 TL'ye Atk Neptune N9 Ultra Kablosuz Gaming Kulaklık Alınır mı?

Turk sponsorlar hic guven vermiyor hic izlemiyorum bile. Yeterli para vermediklerinden belki ovmuyorlardir. Bireysel kullanici deneyimleri daha degerli benim icin
  2. Aquarius

3685 TL'ye Atk Neptune N9 Ultra Kablosuz Gaming Kulaklık Alınır mı?

dip ses sorununun çözüldüğünü görünce benimde alasım geldi n9 ultra
  3. Aquarius

Forumun Bu Halimi Eski Halimi Daha İyi

Eski hali cok daha kullanisliydi. Yeni halini begenmedim.
  4. Aquarius

Chatgpt Go Mu Gemini Pro Mu? Araştırma Açısından Hangisi Daha İyi?

Gemini pro da var chatgpt plusta var ama gemini pro hic kullanmiyorum. Chatgpt plus derin analiz, arastirma, dusunme konularinda bence gayet guzel sonuc veriyor. Gemininin iyi oldugu yonlerde vardir illa ki ama benim isime hic yaramiyor hep yanlis bilgiler sagliyor
  5. Aquarius

Aslinda soruyu acik ve detayli bir sekilde yazdigim halde yine anlamamasi cok yorucu ama chatgpt ye l deyince leblebiyi anlayabiliyor 🤣
  6. Aquarius

Gemini pro benim sorularimi cogunlukla yanlis cevapliyor. Chatgpt genel olarak bana daha iyi geliyor bazen o da sacmalasada.
  7. Aquarius

Msi Servis Point Mağduriyeti

Biraz suruyor ama yine de hic yoktan iyidir bence
  8. Aquarius

Tuketici hakem heyetine basvurdun mu?
  9. Aquarius

Ben dell markasinin kendisiyle iletisime gecmistim. Bir pazar gunu monitorum arizalanmisti uzaktan kontrol ettiler once ardindan sorunu tespit edip yeni monitor gonderdiler ve pazartesi elimdeydi. Hic magdur etmediler.
  10. Aquarius

Dell musteri destegi harika diyebilirim keske ekran karti ve diger parcalarida olsaydi
  11. Aquarius

Geçmiş olsun. Servispoint iş bilmez rezalet bir firma sırf bu yüzden msi markasından soğudum.
  12. Aquarius

Csfloat Hesabima Yatan Para

Anladim geldigi yer zaten belli oldugu icin sorun olmuyor o zaman. Geldigi yer belli oldugu icin ona gore banka ayarliyor yani. Bu konu hakkinda bilgim var sadece bu duruma nasil uyarlanabilir onu sormustum. 1786869376 Duzenli olsa bile bu gelirler bir sorun yok o zaman
  13. Aquarius

Duzenli alanlar sirket mi kuruyor bunun icin? Biraz sacma ama
  14. Aquarius

Zaten sikinti olsa bile vergi konusu 3 5 sene sonra patliyorda yasal olarak karsiligi nedir onu merak ediyorum. Sonuctan oyun platformundan gelcek para ve duzenli gelmeyecek ama bilemedim
  15. Aquarius

Csfloattan hesabima para yatarsa vergi acisindan bir sorun olur mu 30k falan
Geri