Aquarius isimli üyenin son içerikleri

1. A

Amazon İptal Edilen Siparişte Kullanılan Kuponun Tekrar Yansımaması

İki farkli kisiye baglandim ikiside ayni cevabi verdi. Daha oncede farkli konularda bir cok kez yanlis bilgilendirme yaptilar. Resmen amazon musteri hizmetleri magdur etti ama amazon magdur etmedi olayina döndü.
  2. A

Güncelleme: Amazon mağdur etmedi, Amazon müşteri hizmetleri mağdur etti. Amazonun bazı çalışanları yaptığı iş hakkında zerre bilgisi yok. Amazon tarafından bir kaç saat sonra tanımlandı ama müşteri hizmetleri yanlış bilgi verdi.
  3. A

Amazonda bir ürün satın aldım ve bu ürünü iptal edince kullandığım kupon hesabıma tekrar tanımlanmadı. Normalde anında tanımlanıyor. Müşteri hizmetleriyle görüştüğümde politikamız böyle dedi. Saçma değil mi?
  4. A

Apex Yama Güvenilir mi?

Oyun başına yama satışı olduğunu gördüm o yüzden buradan almak istiyorum ama güvenilir mi? Anonymous gibi kaliteli çeviri yapıyor mu?
  5. A

Yardım Hangi monitör ışığı alınır ?

Aldiniz mi bende bu iki model arasinda kaldim
  6. A

Yardım Baseus İwok 2 Vs Xiaomi İsik Bari

Bu ikisinden hangisini almaliyim. Baseus 2900 lira xiaomi 3700 lira.
  7. A

Monitör Lamba Önerisi

Baseus iwok2 nasildir?
  8. A

Monitör Lamba Önerisi

Bunlar xiaomi kalitesinde olmuyor ya yine de tesekkurler.
  9. A

Monitör Lamba Önerisi

Soeun yok tesekkur ederim. Xiaomi en iyisi yani bu konuda dogru mu?
  10. A

Monitör Lamba Önerisi

Stok yok orada.
  11. A

Monitör Lamba Önerisi

Evet aynen o 1781028900 Blitzwolf urunlerinede baktimda xiaomi kadar iyi olmadigini gordum paylasimlarda.
  12. A

Monitör Lamba Önerisi

Xiaomi ürünü şuan vatanbilgisayarda 3800liraya satiliyor gereksiz pahali geldi bana. Ne onerirsiniz? Aksamlari cok bilgisayar kullaniyorum ve gozu ister istemez yoruyor. 3800liraya xiaomi deger mi baska bir urun var mi bu kalitede veya daha kaliteli? Fiyat performans urunu olsun 3 3.5 cikarim...
  13. A

Thh Lehime Karar Verdi

Hamdi beyin teklifi daha cazip 🤣
  14. A

Battlefield 5 Drop Sorunu

Baska sekilde cozdum sorunu.
  15. A

Battlefield 5 Drop Sorunu

düzelmedi ama azaldı gibi.
Geri