Yaşadığım sorunun videosunu google drive yükleyip açık link olarak pdfe ekledim. fatura, dönüş yapılmayan mail ve reddettiklerine dair görsel paylaştım. Yeterli olur mu? Tahmini süreç ne kadar? İlk defa başvuru yapıyorum.
Betaplustan aldığım klavye sorunlu çıkınca firmaya video ve açıklama ile değişim talebinde bulunmuştum fakat ürün kutusu dahi açılmadan geri gelmişti. Daha üst model klavye aldığım için değişim talebiyle uğraşmaktansa para iadesi talebinde bulunmayı düşünüyorum fakat aldığım fiyat 4299 lirayken...
Bir ayarı kapatınca düzeliyor. Oyun yüklü olmadığı için şuan hatırlamıyorum bana oyun ayarları içinden görsel atar mısın?
1783932518
Options > Gameplay, and set "Player-Created Content" to "Hide"
bu ayardı sanırım kontrol eder misin?
Google drivede arkadaşıma bir klasörü erişim izni sağladığımda arkadaşımın spam klasörüne düşüyor fakat spam klasörüne girdiğimde içeriği görüntüleyemiyorum yani yükleniyor iconu var fakat öyle kalıyor bir gelişme olmuyor dolayısıyla paylaşım yaptığım dosyalara erişemiyor. Bu sorunu nasıl...
Deneyerek almakta yaniltabilir ben mesela future modelini deneyerek almaya kalksam almazdim. Bir kac gun cok sert hantal gelmisti iade etmeyi bile dusundum ama sonra asiri konforlu geldi bana.
2,5 yıldır future kullaniyorum. Bundan once ortalama ofis koltuklari kullanmistim daha rahat olur diye fakat benim acimdan hicte oyle olmadi ama future beni cok memnun etti cok rahat konforlu geliyor bana. Tabi dedigin gibi boy ve kilo etkiside var.
Hawk future kullaniyorum ilk basta sert ce hantal gelebilir ama alisinca cok rahat. Sabahtan aksama kadar oturdugumda bile rahatsiz etmiyor. Ek olarak arkadasin dedigi gibi yukseklik ayarli masa ile destekleyebilirsin butcen el veriyorsa.