Dreamstar nova 2 dusunuyorum. Portlarindan dolayi daha cazip geldi. Genel olarak netflix icin almak istiyorum. Ozelliklerine baktigimda mi box 3.nesil ile ayni.
Musteri memnuniyeti konusunda benim deneyimim amazonla hepsiburada ayni kalitedeler yani iyi hizmet veriyorlar ama satici hepsiburada oldugu halde sahte urun nasil cikabilir aklim almamisti. Sahte oldugunu barkod taramasindan gordum belkide baski uretim hatasidir bilemem. Bilinmedik saticilar...
Sana daha komik birsey soyleyim mi 😂 hepsiburadanin kendisi bana sahte urun gonderdi 😂 durumu izah edince iade aldilar ilgilendiler ama satici hepsiburadanin sahte urun gondermesi sok etmisti.
Ürünü bugün teslim aldım ama anlamadığım için bir şey sormak istiyorum. Bu ürünün kablosu biraz kısa olduğu için yeni kablo almak istiyorum. Kablonun özelliğinin en az ne olması gerekiyor sarj standından tam verim alabilmek için?
İs bilmezlerle ugrasmak zor. Onlarin bilmesi gereken seyi biz onlara ogretiyoruz. Mediamarkt in merkeziyle iletisime gecip durumu bildirin isterseniz. O belgeyi aldiktan sonra degisim istiyorsaniz size ayni urunu birebir vermek zorunda, yoksa bir ust modelini vermem zorunda. O belgeyle en son 2...
Bugün turksat sadece fiber kablosu çekerek yeni fiber modem bağlantısı kurmuş. Eski tip kablo tv yayını iptal edildiği için turksat android tv kutusu verildi. Dolayısıyla diğer tvdeki yayın iptal oldu. Bunu çalışana sorduklarında her tv için yeni abonelik ve cihaz almam gerektiği söylendi. Aynı...
Steelseries garantisi iyidir ellerinde yoksa ust modelini gonderiyorlar. Ayrica pazarama iyi sallamis gorselleriyle beraber iade talebi olusturmaniz iyi olmus.