Verebilecegim maks butce bu civarlarda ama 4 5k ya olsa evet daha iyi olurdu benim icin. Almisken daha iyi birsey olsun dedim gt5 ler biraz daha uygun olsa gt5 duaunurdum
O zaman fit 4u eleyip Fit 5 ya da gt6 da abilirim. İkisinin fiyati yakin zaten sence hangisini alayim? Gt modelleri ile fit modelleri ayni sinifta mi yoksa gt daha mi iyi sinif olarak?
Kız arkadaşıma hediye olarak Huawei watch Fit serisi almayı düşünüyorum. Android telefon ile kullanacak. Watch fit 4 ile 5 arasında fiyat farkına değer bir fark var mı?
Kendi skatezini biraz cabuk eritebilir ben 5 6 aydir kullaniyorum henuz bir sorun yok ama biraz fazla kaygan geliyor hala. Fps oyunlarda biraz zor gelebilir
Ben cam mousepad kullaniyorum. Razer viper v3 pro var ve skatezleri kendi orjinal skatezi. Ben seviyorum cam mousepad fakat cok cabuk tozlaniyor ve kullanmadan once her seferinde siliyorum. Cok fazla ses cikarmiyor sessiz diyebilirim. Kumasa gore haliyle biraz kaygan oldugu icin biraz kontrol...
Xiaomi Mi Box S 4k 1.nesil cihazında kablolu kulaklık bağlıyken netflxte bu hatayı alıyorum. Kablolu kulaklık bağlı değilken sorun yok. Uzun zamandır kablolu kulaklıkla kullanıyordum sorun yoktu fakat 1 ay ara verip farklı hesapla giriş yaptıktan sonra böyle bir sorunla karşılaştım. Neden...