Fiyatların sırası karışmış benim hatam kusura bakmayın hava soğutucu 1.1k ssd 5k civarında hocam ayrıca gaming gecesi gibi indirim yapan başka firmalar biliyormusunuz vatanda falan oluyormu bu indirimler ?
1761813634
Ayrıca yurt dışından getirilmiş jelatinli kutu galax yada palit rtx 5080 alsam...
hocam tekrardan selamlar böyle bir sistem topladım kasımda ve incehesap gaming geceleri parçaları almaya başlayacağım sizce bu sistem uygunmudur değişmem gereken bir parça varmıdır?
1761778131
ayrıca ekran kartında sahibinden yazmasının sebebi 50-52bin civarına sıfır jelatinli paket galax,pny...
Amd ekran kartı düşündüm ama renderde yapmam gerekli sadece oyun için olmicak hocam
1761681000
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim hocam
1761681056
Üstteki mesajlarda attığım hazır sistem iyi gibi 7800x3d 5080 birlikte olmazmı
Hocam teşekkür ederim. gamegarajda bir sistem buldum https://www.gamegaraj.com/product-custom/tavsiye-sistemler/thundercore-7a/ bu nasıldır sizce alınır mı? donanım arşivi youtube kanalında inceleme videosuda var. Büyük ihtimalle son seçimim bu olucak
1761646576
Yanıtınız için teşekkür ederim...
Hocam yorumunuz için teşekkür ederim ama tek tek toplamak gözümü korkutuyor kurulum işlerinden pek anlamıyorum bu attığım resimdeki hazır sistem 90bin TL'ye denk geliyor itopyadan sizce alınır mı?
Selamlar ortalama 85-95 bin tl bütçem var oyun ve yazılım ile uğraşıyorum ve sistem toplamaktan pek anlamıyorum bu bütçeye 5080 sistem dizilirmi yada 5070 ti bu para için fazlamı düşünceleriniz nelerdir yardımcı olursanız çok mutlu olurum