Monitörün kategori ayarları şu şekilde:
Oyun
Resim
Renk
OLED Care
Giriş Seçimi
PIP
Aydınlık Efekti
MyFavorite
Sistem Kurulumu
Oyun kısmına geldiğimde şunlar var:
Dğşkn Yenileme Hızı (Etkin) ----> Destek: G-SYNC Compatible, FreeSync Premium Pro, AdaptiveSync
ELMB (Kapalı ve kilitli zaten)...
Her şey ultrada. RTX ayarı da dahil her şey açılıyor Spider Man oyununda. Ek olarak benim demek istediğim durum şu. Ben 200K para bayılmışım bu sistemi almışım. Eğer mantıken Hz ile ilgili değil ise 500Hz monitör alsaydım CS2’de bu fps’i alamadığım için boşa gidecekti. Bu sistemin CS2’de minimum...
Hocam bende de Valorant da hangi grafik ayarı yaparsam yapayım aynı fps, CS2 de aynı şekilde hangi grafik ayarı yaparsam yapayım aynı FPS. 350 - 400 arası FPS alıyorum 5080 ekran kartı ve Intel Core Ultra 9 285K işlemcim var anlamış değilim, bir yerde limite giriyor sanki.
Hocam çözünürlük olarak haklısınız lâkin ben ana monitör olarak kullanacağım için 360Hz bakıyordum.
Bugün ASUS ROG STRIX XG27ACDNG 2K 360Hz QD-OLED monitör aldım. Şu an çok memnunum, umarım ileriki günlerde de aynı memnuniyeti yaşatmaya devam edebilir.
XG27ACDNG modelini Hepsiburada'nın kendisinin sattığını gördüm şimdi. Bunu alayım en iyisi diyorum, Hepsiburada güvencesiyle olacağı için herhangi bir sıkıntıda gönül rahatlığıyla HepsiBurada'dan yardım alabilirim diye düşünüyorum
Hocam aynı şekilde bu belirttiğiniz ürünün satışta bulunan pazaryerlerine akakçe'den baktığımda Hepsiburada pazaryerinde kendisinin sattığı bir ürün değil. Amazon üzerinde de aynı şekilde. Böyle olunca en ufak bir sıkıntıda servise götürtüp 2-3 hafta bekletip sonra "Kullanıcı Hatası"...
Çok teşekkür ederim detaylı bilgilendirme için. QD-OLED almayı düşündüm fakat Asus almaktan vazgeçtim çünkü çevremdeki birçok insandan "Asus'larda panel problemi var aklında bulunsun" sözleri almaya başladım. Bu sebeple Samsung almaya karar verdim. Model numarası LS27DG602SUXUF olan 2K 360Hz...
Merhaba, şu anda Ekran kartımın sürücüsü güncel ve yanılmıyorsam son 1 haftadır falan CS2 oynarken alt tab atıp geri geldiğimde oyun ve direkt pcnin takıldığını görüyorum. Az önce youtube'ta gezinirken tuvalete gitmiştim, geldiğimde baktım ki yine takılmış pc.
Bilgisayarım yeni ve güncel...