Aquiroxx isimli üyenin son içerikleri

1. A

30k pc+monitör önerisi

pek bilgim yok doğrudur hocam cuma günü etiket atarım teşekkür ederim
  2. A

30k pc+monitör önerisi

cuma günü hangi konuya etiket atayım hocam bir de fps oyunu oynuyorum 5m biraz fazla gecikme olmaz mı
  3. A

30k pc+monitör önerisi

hocam butceyi asmayacak sistem bulamadim var midir onerin
  4. A

30k pc+monitör önerisi

oha bu ne olmus boyle
  5. A

30k pc+monitör önerisi

Selamlar, 1 hafta içerisinde pc+monitör almak istiyorum max 30k fiyatına çıkabilirim birkaç aylık idare edebileceğim pc önerisi istiyorum. Valorant lol cs oynuyorum
  6. A

Sizce alınır mı ? gameing gecesinde var ona göre takip edeceğim

hocam bende bu aralıkta sistem düşünüyorum da ddr4 olması can sıkıyor beklemek lazım gibi
  7. A

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

25klik sistem gelir mi acaba
  8. A

Kuark aio sistem alınır mı

hocam amd almak istemediğim için tercih etmedim indirim kovalıyorum
  9. A

anladım hocam teşekkür ederim sanırım bu fiyattan daha uygun sistem yoktur herhalde 1753872630 işlemcinin intel olması korkutuyor da bakalım
  10. A

bütçemi aşmıyor diye düşünmüştüm niye gerek yok peki 1753824666 arada ne gibi fark olur ustam pek bilgim yokta
  11. A

https://www.itopya.com/kuark-aio-intel-core-i3-14100f-asus-radeon-rx-7600-dual-evo-oc-edition-8gb-16gb-ddr5-500gb-n_h30066 bu sistemde işlemciyi i5 14400 yapıp alınır mı f/p ve fps ne civarda olur bilenler var mı
  12. A

İtopya KUARK-AIO Sistem alınır mı?

bende yerimi alayım o zaman
  13. A

30k bütçeye pc önerisi

hocam geçmiş olsun valla yakında ama alamamışsınız. Peki aynı hataya düşmemek için önerebileceğin sistem var mıdır
  14. A

30k bütçeye pc önerisi

bunun için forum açılmıştı da pek beğenilmemiş gibi ama bilgim yok dedigim gibi 1753790725 dogru soyluyorsun bakalım
  15. A

30k bütçeye pc önerisi

hocam bunu görmüştüm baya iyi f/p daha iyisi yoktur sanırım
Geri