arabam isimli üyenin son içerikleri

1. A

Hikayeli güzel oyun tavsiyesi varmı ?

mangasında güncel misin diye sordum. togg işareti değildir heralde o
  2. A

vay berserk güncel?
  3. A

Cult of the Lamb bi oyna güzelse soyle ben de denerim
  4. A

🔥İndirim Techjoy 10 parça paslanmaz çelik tencere seti 423TL (Temu)

tavsiye etmiyorum "Yapışmaz, Paslanmaz" tavaların yapımında birçok kimyasal kullanılır. Temu gibi yurt dışı pazarından ürün tedarik eden sitelerden bu tarz alışveriş yapmayın bu kimyasalların en ufak miktarı bile sizi kanser bırakabilir ve hiç kimseden hesap soramazsınız
  5. A

Incehesap ürün yanlışlığı hatası

olsun be hocam hayellerde yaşadı :,(
  6. A

🔥İndirim PALİT-İNNO3D Kartlarda indirim vade farksız taksit !!!

Neyse hocam bu konu devam ettikçe nvidia kullanıcılarını yaralıyacak. Hayırlı oslun kartın güle güle kullan
  7. A

Incehesap ürün yanlışlığı hatası

link var mı hocam
  8. A

hocam bu fiyata 7700xt kaldı mı?
  9. A

sorun değil hocam forumun amacı bu benim yanlışım varsa sen düzeltirsin senin yanlışın varsa ben düzeltirim 1731698336 bana kalırsa yakın fiyata bu alınır...
  10. A

kartların ti olduğunu yeni fark ediyorum 1731697529 4060 ti ların testlerini buldum türkçe, alıcak olan bakabilir detaylı baya
  11. A

hocam işin mühendisi olunmadığı sürece soğutma bloğunun hacmine bakarak karar vermek yanlış olur. En doğrusu bunların detaylı testlerine bakmak. İnno3d nin diğer kartlarla karşılaştırmasını bulamadım ama genel markaların karşılaştırılması için buna bakabilirsiniz yüzde 1 2 farklar için araya...
  12. A

1731675289 çok doğru bende kullandım bi ara cyberpunk 2077 de denedim 5 dk dan sonra kart beni s*ken yok mu diye bağırıyor güyya dlss 3.5 çıkmış 8gb vram e dls 999 çıksın ne fayda arkadaş. Para kazanıcaz diye iyice milleti mal yerine koydu şu nvidia. Alacaksanız amd alın nvidia pişmanlıktır...
  13. A

Beyaz 7900 GRE stoklara gelir mi?

https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-sapphire-rx-7900-gre-pure-11325-03-20g-256-bit-gddr6-16-gb-fiyati,631327875.html normal gre den farkı ne bunun 42K oluyo
  14. A

4060 ti 8gb sistem 23.800

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-h610m-k-rtx-4060-ti-500gb-m-2-ssd-16gb-ram.html ddr4 sistem, intel i5 12400f var ısınan işlemci sadece yaz ayı için hava soğutma takviyesi gerekir. onun dışında 8 gb vram fhd için neredeyse yeterli. Düşük bütçe için iyi sistem 1731000811 konusu...
Geri