Arkadaşlar Merhaba,
Kasaya kablo çekemediğimiz için wifi adaptörü bakıyoruz
Tplink ac1300 610tl
Tplink ac600 590 tl
Hangisini tercih etmeliyiz veya başka bir öneriniz var mıdır
Sorma elde olan oydu onu kullandım 2k da üzmüyor darboğaz oranı ki darboğaz yememe rağmen bana mısın demiyor kart
1734278572
Dlss kullanmıyorum ama nvidia reflex ve rtx köküne kadar kullanıyorum amd zayıf kalıyor bi görüntü tekrarı almak istesem amdnin kodlaması 1080pde gümlerken nvidia 2k...
Nvidia teknoloji olarak önde ayno teknolojiler amdde de var ama yeterince iyi değil çok kafayı takmıyorsan amd al ucuza ama üst seviyelerde artık nvidia tercih edilmeli gibi geliyor bana
Rx 570
Rx580
Rx 5700xt
Rx6600
Rx6700xt
Kartlarını kullandım uzun süre amd kullandım yani yorumlarım boş...
2k oyun için 4070super çok iyi bir kart dlss cart curt derken daha 4k da bile üzmedi beni 4070super tavsiye ederim amd top tier ekran kartlarına yetişemiyor
Merhaba arkadaşlar,
3.0 veya 2.0 olabilir kablosuz istiyorum.
3 tane USB A olsun en az mümkünse 1 tane type C olursa tatlı olur
Herhangi bir fiyat yok kafamda fiyatını hak eden bir ürün olması yeterli.
Sar değerinin etkisi bunlar zaten de ben cep telefpnu üzerinden bh kadar yüksek etkileri olduğunu belirten bir kaynak sormuştum burada normal birinşn yazdığı bir yazı var sadece :)
S21fe batarya ömrü ve kamera açısından kötü kalıyor şahsi deneyimim s23 fe bütçe çıkılmak istenirse değerlendirilebilir sarr değeri kafaya takılcak bir şey değil gün içerisinde telefonun sar değeri şok minimailst kalıyor kafanın altına koyarak uyumuyorsan sar değeri dert edilmez Ben özellikle...
S23 fe minimum 22k bandında gözüküyor ben şahsen aynı mantık üzerinden telefon bakarken a55 bile çıkmadım a35 aldım geçtim bütçeye göre bence a55 en makulu s23 fe değerlendirilebilir ama ben çıkmaya değdiğini dişünmüyorum yine de