hocam bir arkadaşım daha almıştı ondada var kronik bir sorun. aynı pikselleri 10 dakika aç kapa yapınca ghost screen yapıyor böyle bir sorunda var ama kimse bir şey demedi veya benden başka forum görmedim . baştaki çalıştırdığım ekran. bir kaç dakika ekranda kalınca...
ürünü test ediyordum bi 10dk afk kaldım sayfayı kapatıyorum pixel izleri gözüküyor sadece bende mi böyle yoksa herkeste sorun var mı. monitöre sayfanın izi çıkmış
ufo test üzerinden mprt test bastığımda ıslık sesi gelmeye başladı bu normal midir monitör kapatınca ses gidiyor. monitör sorunlu mu demek
bir sorum daha var elimde https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-viewsonic-vx2757-2k-pro-27-1-ms-2k-ips-200-hz-oyuncu-u-fiyati,1260458401.html...
algılama eşiğini artırırımda hocam ses fazla olduğu sürece gene algılayacaktır ben konuşurken bile genede arkadan gelecektir. bana kökten çözecek bir şey lazım başka çözüm yok mu .bu neyden olur
bilgisayarda video falan açınca yada ses olacak bir şey açınca aynı ses mikrofonada gidiyor. video izliyorum videonun sesi mikrofonada gidiyor discordda fala nherkes duyuyor . bunu nasıl çözebilirim ne yapmalıyım .win 11 pro sürüm kullanıyorum
Ssd hdd ve ram sorunlu olsa bilgisayarcı yapamazdı tek seçenek usb ve başka usb yok şuan elimde
1745012015
Normal windows öedyasınıda denedim iso alıp rufusla yazmayıda
Pc ye format attığımda görselde ki hatayı alıyorum. önceki sefer bilgisayarcıya hallettirdim ama crack uygulamalar kurduğu için kendim tekrar atmak istedim ve gene hata aldım. Sorunun çözümü için yardımcı olur musunuz. Hata kodu : 0x8007025D
edebiyat öğretmenliği için alacağım oyun bilgisayarı olsun istemiyorum çok fazla fan sesi oluyor ve freedos olmasın birisine hediye alacağım o beceremez . kısacası freedos olmayan office iblgisayarı kıvamında 25-30k lık bir laptop önerisine ihtiyacım var. teknoloji marketlerinden alabileceğim...
20-30k arası bütçem var elektrikli scooter almayı düşünüyorum aklımda onvo o 12 x plus var 1600 w çift motor 110 kiloyum başka scooter önerisi olan veya bilgisi olan var mı