Merhabalar 50 k bütçeye alınabilecek en iyi laptop nedir acaba excalibur g870(rtx4070) bulabildim kendi aramalkarımla sizin daha iyi bi öneriniz varmıdır
Kasamın arkası önü açık bir yerde ,odam normalin bir odaya göre daha sıcak merkezi sistem olduğundan , yukardaki linkteki kule tipi soğucu var , hiç açılmamış macun mx-4 macun var ama 2022 de almışım bunlarda son kullanma tarihi gibi bişey varmıdır sıcaklık ondanmıdır birde değişim adına bir...
https://www.amazon.com.tr/dp/B07CYNGSMN?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
bende bu var hali hazırda fark olurmu yani duruma göre sıvı soğutmada düşünülebilirmi bildiğim kadarıyla ortalama sıvı soğutmalarda 1500-2500 tl ye bulunuyor pc yi yeni aldım sıkıntısız bir 2-3 sene kullanayım diyorum
merhaba sizin önerdiğiniz sistemi almıştım goose modeli çok memnunum teşekkürler ama bi sorum olacaktı bu 7600 bende de var kule tipi darkfreeze eski sistemimdekini taktım oyun içi 75-84 derece arası normalmidir ne yapbilirim voltaj düşürmelimiyim
Hocam benim fm serilerinde 1000+ saatim var başlarda zorlanman normal çok küçük külplerde başlamazsan öğrenmek daha rahat olur taktik kısmını şimdilik atlayıp oynamak istediğin (3 lü 4 lü 5 li defans) taktiği hazır olarak bulup yavaş yavaş üstünde değişikler yapabilirsin . onun dışında kafanın...
daha yeni goose hazır sistem satın aldım stock fan yerine kule tipi soğutucu takmama rağmen. asus prime a620m-k anakartında amd ryzen 5 7600 kullanıyorum oyunların içinde beni rahatsız eden 83-87 sıcaklıklara çıkıyor boşta 60 derecede çalışıyor daha önce ryzen 5 3600x kullanıyodum onda ryzen...
nohut kadar sıkıp soğutucuyu üzerine koydum soğutucunun jeletini filan yoktu suan fifa da 78-80 derece arası normalmi benmi takıldım acaba bugun sin*** den aldım hazır sistem olarak bilgisayarı
1724888248
voltaj düşürme işlemini tavsiye etmiyorsunuz galiba ryzenin sitesinde bi sıkıntı var...