Merhabalar İyi forumlar,
Bir arkadaşım adına kendisi iç mimar düzgün bir bilgisayar almak istiyor. Çizim programları (Autocad, 3DMax, vb.) photoshop vb.. programlarını düzgn çalıştırabilecek uzun ömürlü bir bilgisayar notebook önerisi verebilir misiniz ? . Desteklerinizi bekliyorum...
Kasama ekstra ekleyeceğim beni üzmeyecek bir Bluetooth adaptör arıyorum. Önerileriniz nedir ? Aşağıdaki TP-Link modelini gördüm ama deneyimim yok.
https://www.amazon.com.tr/dp/B098K3H92Z/ref=asc_df_B098K3H92Z1715601840000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B098K3H92Z&linkCode=asn&th=1
Önerilerin hepsine teşekkür ederim. Dediğiniz giib DDR5 düşünüyorum ama şuanlık bütçem için belki işlemciyi yükseltebilriim. Monitör kesinlikle düşünüyorum Gigabyte g24f var 165 hz olan ghosting yiyorum bazı oyunlarda.
Sizce soğutucu olarak ne alayım cpu için
Monitörüm bu ...
Merhaba Arkadaşlar İyi forumlar,
İki sorum olacak aşağıda yazıyorum. Sistemim İmzamdaki gibidir.
Sisteme hangi yükseltmeleri yapabileceğimi merak ediyorum ?
Termal macunun eskidiğini fark ettim, bu yüzden anakarttaki CPU alarm ışığı sürekli yanıyor ve cihazım aşırı ısınıyor. Bu olaya...
Merhaba İyi Forumlar,
1500 tl'ye kadar küsüratı da olabilir Gaming kulaklık tavsiyelerinizi bekliyorum. Mikrofonun takıp çıkabilmesi isteğim ama onun dışında da öneriler verebilirsiniz.