Araschanw isimli üyenin son içerikleri

1. Araschanw

Çözüldü✓ Windows 10 kendi kendine kapanıyor

tam olarak neye bakacağım hocam olay görüntüleyicisini actım ama
  2. Araschanw

Çözüldü✓ Windows 10 kendi kendine kapanıyor

Arkadaşlar bana bios güncellemesi ile falan gelmeyin güncel ve donanımsal bir sorunum yok dün Windows 10 enterprise ltsc evaluation 21h2 ye geçmeyi karar verdim resmi sitesinden indirdim ve kullanmaya başladım ancak oyun inerken ve bir zamanda sanki normal şekilde bilgisayarı biri görev...
  3. Araschanw

CS2 DE AYNI PROFİLLİ ADAMLAR DENK GELİYOR ÇOĞU HİLE VE RUSÇA KONUŞUYORLAR

hocam tamamdır düzelttim ilginiz icin teşekkür ederim bir arkadaşıma cs hesabımı vermiştim o yapmış olmalı sonradan ben yanlış anladım
  4. Araschanw

hocam nereden bakabilirim cs2 nin sacmalıkları gibi
  5. Araschanw

ne demek istediniz? anlamadım 1745752355 nasıl düzeltebilirim
  6. Araschanw

hocam aşırı fazla var gerçek bir adam ile karşılaşmadım ve bazıları Türk bazıları Rus
  7. Araschanw

öncelikle severek cs oynayan birisiyim ancak dün saat 16 dan ihtibarendi galbia cs2 de aynen böyle profilli aynı isimili adamlar denk gelmeye başladı. Ölüm maçı basit eğlence hepsinde bu adamlar buluuyor chata yazdığım sırada bana biz örgütüz diyip dinsel bir şey demişlerdi 35 40 mac değiştirdim...
  8. Araschanw

DS4Windows PS4 KOLU BAĞLAMA HAKKINDA

Arkadaşlar öncelikle Detroit i ps den oynadığım icin pc ye yükleyince kol bağlamak istedim gpt bana DS4Windows u önerdi ve https://ds4-windows.com/ siteden yükledim ancak yanında ekstra birkaç şeyde yükledi adlarını hatırlamıyorum programfilesx86 da iki dosya vardı sildim biraz takıntılı bir...
  9. Araschanw

DS4Windows Hakkında yardım

Arkadaşlar öncelikle Detroit i ps den oynadığım icin pc ye yükleyince kol bağlamak istedim gpt bana DS4Windows u önerdi ve https://ds4-windows.com/ siteden yükledim ancak yanında ekstra birkaç şeyde yükledi adlarını hatırlamıyorum programfilesx86 da iki dosya vardı sildim biraz takıntılı bir...
  10. Araschanw

Çözüldü✓ DONANIM ARŞİVİNİN DÜNKÜ VİDEOSUNDAN SONRA ANİDEN YÜKSELEN ANAKART FİYATLARI

Videoda 2.el anakart satıcılarına bir bölümde uyarıyor ve sıfır almamızı öneriyordu kendisinin önerdiği anakartın aynısını amazonda bulmuştum videodan hemen sonra zam yapıldı 1742394459 Ve ayrıca videodan sonra o anakart satışlarında birinci sıraya geldi
  11. Araschanw

Çözüldü✓ DONANIM ARŞİVİNİN DÜNKÜ VİDEOSUNDAN SONRA ANİDEN YÜKSELEN ANAKART FİYATLARI

Yinede diğer anakartların fiyatlarında bir değişiklik henüz yok
  12. Araschanw

Sanmıyorum çoğu parçaya gelmedi indirimden sonra getirebilirler
  13. Araschanw

Bu duruma sessiz kalamayacağım bütçem kısıtlı zar zor bilgisayar toplamaya çalışıyorum
  14. Araschanw

Öncelikle bir öğrenci olarak bu duruma sakin kalamıyor ve sinirinin bozulduğunu belirtmek istiyorum. 2.Eldeki anakart fiyatlarının saçmalıkları yetmezmiş gibi bu zincir yerdeki satıcıların stokları olmasına RAĞMEN aniden fiyatları yükseltmesinden iki kâr edeceğim diye yaptıkları saçmalıklardan...
Geri