ArasDNZ isimli üyenin son içerikleri

1. ArasDNZ

Bilgisayarımda Bir Oyun Vesaire Açtıgımda Birkaç Dakika İçinde Kendini Kapatıyor

Baksin bi o da bulamazsa bir çözum bilgisayarciya goturucem mecburen
  2. ArasDNZ

Bilgisayarımda Bir Oyun Vesaire Açtıgımda Birkaç Dakika İçinde Kendini Kapatıyor

Attim, suruculeri de bastan kurdum sicakliklar hala yuksek hotspot furmarkta 110lari goruyor henuz oyunda test etmedim ama muhtemelen sonuc ayni olur
  3. ArasDNZ

Macunu ve temizligi zaten daha dun hallettim
  4. ArasDNZ

Formattan kastiniz usb’yle vesaire yapilan mi yoksa baslat menusundeki bu bilgisayari sifirla secenegi mi
  5. ArasDNZ

Anladim tesekkurler 1788933664 DistributedCOM yaziyor 1788933986 Bu zaman araliginda oldu muhtemelen distibutedcom ama emin degilim
  6. ArasDNZ

anladım, çok teşekkürler. yarın halledicem halloldu mu olmadı mı yazarım buraya
  7. ArasDNZ

sorun ekran kartından dolayı mı yani ve format nasıl etkiliyor bilgisayarı (ögrenmek istedigimden, merak ettigimden soruyorum sadece yanlıs anlasılmasın)
  8. ArasDNZ

format atmak icin usb vesaire yok elimde ama alabilirim çözecekse 1788898332 ssd'dekinden devam ediyorum
  9. ArasDNZ

evet su ankini yazdım metinde yazıyor 1788897743 peki nasıl düzeltebilirim sorunu kasada 1 fan var 4 tane daha alsam o kadar yeri var zaten düzeltir mi sorunu daha dogrusu sorun sıcaklıktan mı kaynaklanıyor
  10. ArasDNZ

bilgisayarı yeni topladım (ssd ve kasanın kendisi dısında her seyi değistirdim) kurdum girdim termal macununu vesaire ayarladım fortnite açtım 20 dakika sonra kendini kapattı bilgisayar 5 saniye sonra falan da sıfırdan geri açtı kendini, bilgisayarı yenilemeden önce (6 yıldır kullanıyordum...
Geri