Hocam 50 dolar bakiye yükledim ancak hesabım askıya alındı. Hesabı aktif etmek için istedikleri bilgilerde ayrı rahatsız edici. Aşağıda verdiğim görseldeki bilgileri istiyorlar. Bir sorun olur mu?
Hepinize teşekkür ederim kafamdaki soru işaretini kaldırınız iyi forumlar.
1741801431
normalde önerileni alacaktım ancak param hazır olmadan ürüne zam geldiği için bütçemi aştı mecburen kısmak zorunda kaldım.
Yeni bir bilgisayar aldım ancak bütçemi zorladığı için anakartı düşürdüm. Yukarıda belirttiğim anakartı taktım ancak ekran kartım 5070. Herhangi bir sorun cıkarır mı?
Ürün linki:https://www.gamegaraj.com/urun/fuze-7a-rtx-5070/
Merhabalar başlıktada belirttiğim gibi bu monitörü almayı düşünüyorum.Ancak amd freesync falan filan bişeyler yazıyo pek kafam basmadığı için size sormak istedim.Nvidia ekran kartlı sistemde herhangi bir sorun cıkartır mı?
ürün...
Aslında ilk başta kule tipi soğutucuda bulunmuyordu.Arayıp durumu izah ettiğimde ekstra seçenek olarak 3 çeşit kule tipi soğutucu geldi.Cooler Masterin soğutucusu yetersiz kalır mı ki?
Öncelikle selamlar gamegaraj üzerinden hazır sistem alacağım işlemci r5 7500f.Stok fanı yetersiz kaldığı söylendiği için soğutma eklemek istiyorum ancak bütçemi aşmayan tek marka AIGO adlı markanın sıvı soğutucusu. Bu markayı daha önce duymadığım için biraz soğuk bakıyorum.Yardımcı olursanız...