Herkese iyi forumlar yeni MSI B550 Gaming Plus anakart aldım montajını yaptım ve windowsu ardından güncel biosu kurdum fakat şöyle bir sorunla karşı karşıyayım M_1 slotuna ve M_2 slotuna aynı anda m2 ssd taktığımda M_2 slotundaki ssd yi bilgisayar okumuyor disk yöneticisinde görünmüyor hatta...
Hocam selamlar anakartımda veya ram imfe expo veya xmp ayarı yok fakat mhz lerini yükseltmek için docp diye bir ayar var onu aktif ettin dediğiniz işlemleri yapıp tekrar haber vereceğim
evet böylesi bir güçlü işlemciye sadece 4 borulu kule fan takabildim normale göre biraz fazla ısınıyor fakat...
Hocam test fotoğrafı paylaştığım linkte mevcut fakat siz extra bir ayar ile veya başka bir test istiyorsanız seve seve gönderirim yeterki sorunun ne olduğunu bileyim
Hocam cevabın için teşekkürler 4k bir monitörüm olmadığı için deneyebileceğimi pek sanmıyorum kaldıki 4k'nın bir çözüm olacağını sanmıyorum çünkü zaten akabinde 2 k da almam gereken fps'nin 2-3 kat aşağısındayım darboğazında söz konusu olduğunu düşünmüyorum çünkü elimde AM4'ün en iyi işlemcisi...
Arkadaşlar merhaba geçenlerde bu konu hakkında bir content oluşturmuştum gelen cevaplar neticesinde işlmecimi yükselttim fakat hala aynı sorunla karşı karşıyayım MSFS 2024 gibi aşırı derecede ağır bir oyunda ve diğer oyunlarda hala ekran kartım kendi performansını gösteremiyor ve oldukça düşük...