Aratos isimli üyenin son içerikleri

1. Aratos

Bilgisayar Mühendisliği için laptop

Cihaz baya güzel hocam tek sıkıntısı 512 ssd yetersiz ona da harici takar halledersiniz
  2. Aratos

Bilgisayar Mühendisliği için laptop

https://www.hepsiburada.com/asus-vivobook-s14-m5406ka-pp128w-amd-ryzen-ai-7-350-24gb-512gb-ssd-windows-11-home-14-oled-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00008JFNQ5 1757317147 Yeni nesil oledlerde yanma sorunu çok çok nadir hocam rahat olun
  3. Aratos

❌İndirim Bitti! Colorful RTX5070 iGame Ultra 28.499TL

Yaklaşık 1 yıldır 4080 super neptune modelini kullanıyorum gayet de memnunum herhangi bir sorun yaşamadım. Arkadaşın dediği gibi destek tarafında sorunlar olduğunu duymuştum ama marka kalitesi konusunda şüpheniz olmasın.
  4. Aratos

❌İndirim Bitti! ASUS ZENBOOK/VIVOBOOK Ryzen AI 350 işlemcili 37.999🔥🔥

Ulan haftaya pazartesi alırım demiştim 2k zamlanmış bile 40 olmuş…
  5. Aratos

❌İndirim Bitti! ASUS ZENBOOK/VIVOBOOK Ryzen AI 350 işlemcili 37.999🔥🔥

Hocam ryzen ai 7 nin testlerine bi bakın isterseniz. Nette surf yapmaktan çok daha fazlasını yapabiliyo. Herkesin amacı oyun değil sonuçta.
  6. Aratos

40-45k bandında laptop önerisi.

Bilgisayar mühendisliği okuyorum yani hem kodlamada işini görecek hem oyun oynatacak bi makine arıyorum. Bütçe 40-45k. Şimdiden teşekkürler.
  7. Aratos

420mm sıvı soğutma destekli kasa önerisi

Raijintek zofos ultra aldım hocam. Gayet de memnunum, malzeme kalitesi harika. Kasa inanılmaz geniş 11 fan taktım hala da boş yer var. Kasayla birlikte toz filtreleri, kule sata tutucu, gibi güzel ekstralar da çıkıyo. Eksisi yok mu derseniz çok ağır, dolu hali hele yerinden kalkmıyo masanıza...
  8. Aratos

2k 240 hz g-sync maksimum 15000 tl monitör

Evet rekabetçi için ips
  9. Aratos

Arkadaşın attığı Lg modeli gayet güzel bütçeniz yeterse onu düşünebilirsiniz. Bu arada yanlışlıkla 32lik atmışım ben de arkadaşın dediği gibi 27 öneririm. 2k için ideal.
  10. Aratos

https://www.samsung.com/tr/monitors/gaming/odyssey-g65b-g6-32-inch-240hz-1ms-curved-qhd-1440p-ls32bg652euxuf/ Öğrenci indirimiyle güzel fiyat. Samsung zaten kalitesinden bahsetmeme gerek yoktur herhalde.
  11. Aratos

Düşük Ekran Kartı Kullanımı

Hocam çok yanlış bi genelleme olmuş. Çoğu apu işlemci kendisinin grafik kartsız haliyle aynı performansı verir. Ayrıca hocamın yaşadığı sorunun işlemciyle alakalı olduğunu düşünmüyorum ama tam çözemedim.
  12. Aratos

80-90 bin TL bütçe ile RTX 4080 sistem toplama önerisi

4080 super daha ucuz hocam çoğu zaman yani her türlü daha iyi. Cpu için, render performansı istiyorsanız x3d almayın, normal x lerin render performansı daha iyi. Ups bence alın bi elektrik dalgalanmasına kurban gitmesin anakart. Soğutma için eğer ryzen 7 veya 9 alacaksanız 360mm sıvı soğutma...
  13. Aratos

Öneri 1500 TL Mouse önerisi

Buna bakabilirsiniz yorumları muhteşem: https://www.itopya.com/razer-basilisk-v3-x-hyperspeed-kablosuz-gaming-mouse_u24864
  14. Aratos

Yardım F/P RGB GPU DESTEK APARATI

Destek aparatları tamamen para tuzağı YouTube’dan da güvenilir kanallardan araştırabilirsiniz. Slotlara düzgün vidaladığınız sürece sorun olmaz. 1733238929 Ama yok görsellik için derseniz seçim meselesi.
  15. Aratos

Yardım RTX 4060 normalin dışında ısı artışı

Eğer iyi bir virüsse silemezsiniz zaten. Büyük ihtimalle mining yazılımı içeren bir virüs. Önemli bilgileriniz yoksa format tavsiye ederim.
Geri