32 GB 6400Mhz ram var
1771537838
Yok şimdi baktım masaüstünde de hissediliyor neyden yapıyor anlamadım arc'a özel bir şey değilmiş
1771537918
Çift monitör taktıktan sonra olmaya başladı sizce bir alakası olabilir mi bilen var mıdır ?
Merhaba herkese sistemimden ufak bahsedeyim Ryzen 7 7800X3D X870 Chipset Anakart ve 3070 Ti Ekran kartım var Arc Raiders'da drop yiyorum anlık sizce ekran kartımın 8 GB olmasından dolayı yiyiyor olabilir miyim yoksa başka bir sebebi var mıdır ? Ayrıca ekran kartımı değiştirmeme gerek var...
Zaten bilgisayarı 2.5 senedir kullanıyorum , internet gitti diye her şeyi yaptım olmadı format attım dün gece düzelmişti . Sabah bir uyandım yine yok internet.
Hayırlı Cumalar herkese , Evde internet olmasına rağmen interneti görmüyor. Eski bilgisayarımda denedim çalışıyor. Sorunu bulamıyorum format attım yine aynı şey oldu nasıl çözebilirim fikri olan var mı ?
Malesef sorun ramlerden değil , dün yeni ram aldım ve denedim aynı sorunu yapmaya başladı rami taktıktan 2 saat sonra fakat tek slot ram takayım öyle deneyeyim dedim herhangi bir oyundan atma bilgisayar kapatma gibi bir şey olmadı acaba sorun anakartta olabilir mi ?
Üste bir tane fotoğraf linki bıraktım bakabilir misin ?
Ramleri teste soktuğumda 664 tane hata verdi ki hala devam ediyor test. Sence yeni ram almalı mıyım yoksa bir çözümü var mıdır ?