archais isimli üyenin son içerikleri

1. archais

Öneri 20K Bütçeyle Hangi Direksiyon Setini Almalıyım?

rica ederim size de iyi geceler . Yeni nesil direct drive aldığınız sürece markadan bağımsız üzeceğini sanmıyorum.
  2. archais

ikisi de 28cm yazıyor . olabilir pxn setleri hakkında bilgim yok.
  3. archais

moza 3 ve 5 i kullanan arkadaşlarım var sorun yaşadıklarını duymadım nerdeyse her direksiyon seti ısınıyor buna yapacak bir şey yok bende t300 var o da ısınıyor. senin için en mantıklı ve güvenilir seçenek moza r3 gerisi şans işi teknolojik her üründe sorun olabiliyor
  4. archais

bu bütçeye direct drive harici alınmaz o yüzden diğer 3 seçenekten mozayı tavsiye ederim pxn markasını daha önce duymadım moza yıllardır bu işin içinde kaliteli ürünler üretiyor
  5. archais

1tb dramli m2 ssd tavsiyesi

https://www.itopya.com/twinmos-corex-1tb-nvme-gen5-m2-ssd-14000mb-okuma-10000mb-yazma_u31983 bu nasıl gen5 9bin tl
  6. archais

1tb dramli m2 ssd tavsiyesi

merhaba 1tb ssd arıyorum dramli olması önemli şu an https://www.tebilon.com/corsair-mp600-pro-nh-1tb-cssd-f1000gbmp600pnh-nvme-ssd-7000mb-5700mb/?ref=akakce&v=1.19.2 bu modeli almayı düşünüyorum iyi midir veya başka tavsiyeniz var mı.
  7. archais

Asus vg249q3a vesa yardımı

hayır yok aynı şekilde kullanıyorum bende
  8. archais

Asus vg249q3a vesa yardımı

vidaların gireceği yerde plasik sıkıştırılmış olması lazım
  9. archais

9070xt marka model öneri

mercury arıyorsan biraz bulması zor 2 haftadır falan 9070xtlere bakıyorum denk gelmedim galiba
  10. archais

9070xt marka model öneri

sapphire nitro+/ xfx mercury / asrock taichi bunlar en tepe modelleri
  11. archais

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

alabiliyorsan sıfır almaya bak geçenlerde n11de 39a düşmüştü indirimle beraber. amazonu beklersen daha çok kartsız kalırsın bende uğraşıyorum düştüğü gibi haberim olmasına rağmen yine de sepete eklediğim gibi hata alıyorum
  12. archais

2K IPS monitör önerisi

son olarak sitesinde yazmıyor ama bu 10 bit değil mi
  13. archais

2K IPS monitör önerisi

hz olarak 200 olması yeterli aoc un görüntü kalitesi olarak çok büyük farkı yoksa eleyebilirim genel olarak grafik odaklı oyunlar oynuyorum. şu an monitör kolum gigebyte ile asus arasındaki fiyat farkı değer mi
  14. archais

2K IPS monitör önerisi

bütün setupım siyah olmasa düşündüğüm bir modeldi tek o beyaz baya sırıtır diye düşünüyorum
Geri