moza 3 ve 5 i kullanan arkadaşlarım var sorun yaşadıklarını duymadım nerdeyse her direksiyon seti ısınıyor buna yapacak bir şey yok bende t300 var o da ısınıyor. senin için en mantıklı ve güvenilir seçenek moza r3 gerisi şans işi teknolojik her üründe sorun olabiliyor
bu bütçeye direct drive harici alınmaz o yüzden diğer 3 seçenekten mozayı tavsiye ederim pxn markasını daha önce duymadım moza yıllardır bu işin içinde kaliteli ürünler üretiyor
merhaba 1tb ssd arıyorum dramli olması önemli şu an https://www.tebilon.com/corsair-mp600-pro-nh-1tb-cssd-f1000gbmp600pnh-nvme-ssd-7000mb-5700mb/?ref=akakce&v=1.19.2 bu modeli almayı düşünüyorum iyi midir veya başka tavsiyeniz var mı.
alabiliyorsan sıfır almaya bak geçenlerde n11de 39a düşmüştü indirimle beraber. amazonu beklersen daha çok kartsız kalırsın bende uğraşıyorum düştüğü gibi haberim olmasına rağmen yine de sepete eklediğim gibi hata alıyorum
hz olarak 200 olması yeterli aoc un görüntü kalitesi olarak çok büyük farkı yoksa eleyebilirim genel olarak grafik odaklı oyunlar oynuyorum. şu an monitör kolum gigebyte ile asus arasındaki fiyat farkı değer mi