Yük altına girdiğinde hafif ses yapıyor. Ama siz 65 w modunda kullanacaksanız ses yapmaz muhtemelen. Çok hafif bir undervolt yaptım ben. Performansa olumsuz bir etkisi olmadı, işlemci de biraz daha serin çalışmaya başladı.
Phantom Sprit ile 105w modunda RTX 5070 ile kullanıyorum. Oyunlardan genelde 60-65 derecelerde takılıyor. Wukong'da cinematic ayarlarda RTX açık en fazla 69 dereceye çıkmıştı.
Windforce sff'nin bir problemi yok. 4 aydır 4k'da oyun oynuyorum kartla. Stres testlerinde %70 fanla 70 derece tutuyor kendini. Gidip 5070'e 40k para vermeyi mantıksız buluyorum. Düşük bütçe için mükemmel bir kart.
Hocam en optimize pil sağlığı için belirli ayarları yapman gerekiyor. Iphone'da çok fazla uygulama ve yazılım arka planda şarj yiyor. Youtubeda videoları var oradan bakarak yapabilirsin.
Bu kartı 1 aydan fazla bir süredir kullanıyorum. Boş zamanlardımda ultra ayarlarda 5-6 saat BF6 oynadığım oluyor. 57-58 derecenin üstüne çıktığını görmedim. Arkadaşım 7-8k fazla vererek daha üst segment kart aldı. Onun da ısı değerleri benzer ve aynı fpsi alıyoruz. Kartın kalitesiyle ilgili...
Bu kartı yaklaşık 1 sene kullandım. Fiyatının üstünde bir performansı var. İlk 1 ay dışında hiçbir driver sorunu yaşamadım. O da çok normal, kart piyasaya yeni çıkmıştı. Her oyunda istediğim performansı verdi. RTX 5070'e geçtiğim için satarken de 3 günde sattım. Alan arkadaş da çok memnun...