Kopartacak ne gibi bir yorum gördün? Oyuna yatırım yapmak güven faktörünü yükseltiyor. 21 senedir cs oynuyorum. CS:GO ile bu tarz bir sistem geliştirdiler. Envanter yatırımı yapmak, maç içinde övgü almak ve toxic oynamayıp takıma faydalı oynamak güven faktörünü yükseltir.
CS'de envantere para harcamak güven faktörünü artırıyor. Sadece bıçağa değil diğer silahlara da iyi para harcarsanız güven faktörünüz yüksek olur ve hile ihtimali azalır.
Yük altına girdiğinde hafif ses yapıyor. Ama siz 65 w modunda kullanacaksanız ses yapmaz muhtemelen. Çok hafif bir undervolt yaptım ben. Performansa olumsuz bir etkisi olmadı, işlemci de biraz daha serin çalışmaya başladı.
Phantom Sprit ile 105w modunda RTX 5070 ile kullanıyorum. Oyunlardan genelde 60-65 derecelerde takılıyor. Wukong'da cinematic ayarlarda RTX açık en fazla 69 dereceye çıkmıştı.
Windforce sff'nin bir problemi yok. 4 aydır 4k'da oyun oynuyorum kartla. Stres testlerinde %70 fanla 70 derece tutuyor kendini. Gidip 5070'e 40k para vermeyi mantıksız buluyorum. Düşük bütçe için mükemmel bir kart.
Hocam en optimize pil sağlığı için belirli ayarları yapman gerekiyor. Iphone'da çok fazla uygulama ve yazılım arka planda şarj yiyor. Youtubeda videoları var oradan bakarak yapabilirsin.